Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Μιλουτίνοφ: “Με διαμόρφωσαν Σπανούλης και Πρίντεζης, ήταν δύσκολο όταν έφυγα”

Μιλουτίνοφ: “Με διαμόρφωσαν Σπανούλης και Πρίντεζης, ήταν δύσκολο όταν έφυγα”

nikola milutinov olympiacos piraeus eb19

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε για το παιχνίδι της ΤΣΣΚΑ με τον Ολυμπιακό (3/12, 19:00) κι αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Πειραιά, η οποία αποτελεί το σημαντικότερο κεφάλαιο της καριέρας του.

Ο Σέρβος σέντερ θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό, με την Ευρωλίγκα να φτιάχνει ένα ειδικό βίντεο.

“Είχα 5 σπουδαία χρόνια στον Ολυμπιακό, ακόμα έχω πολλούς φίλους στην ομάδα, έχω σπουδαίες αναμνήσεις από την Ελλάδα και η Αθήνα πάντα θα είναι η πόλη μου και πάντα θα αγαπώ να επιστρέφω. Έμαθα πολλά από παίκτες όπως ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης, μάθαινα κάθε μέρα, τους άκουγα και με διαμόρφωσαν. Με βοήθησαν, με έβαλαν στον χάρτη, μου έδωσαν μια ευκαιρία να παίξω στο πιο υψηλό επίπεδο στην Euroleague, με πίστεψαν από την πρώτη ημέρα. Τους είμαι ευγνώμων και πάντα θα είμαι στο πλευρό τους”, ανέφερε ο Μιλουτίνοφ και πρόσθεσε:

“Ήταν δύσκολο να φύγω και να αποχωριστώ από την Αθήνα. Δεν δυσκολεύτηκα να αποφασίσω που θέλω να πάω, αλλά ήταν δύσκολο να αφήσω την πόλη και όλους τους φίλους μου. Αλλά ευτυχώς ήρθα εδώ στην Μόσχα, πιθανότατα την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη και είναι τιμή μου, είμαι ευλογημένος και χαρούμενος που είμαι μέρος της ομάδας”.

Δείτε το βίντεο:

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95 (vid)

Ήταν… Παναθηναϊκός και ετοιμάζεται για Final 4 μέσω ΟΑΚΑ Με ατσάλινη θέληση και μαχη…