Κεντρική Ειδήσεις Με πρωτοβουλία του Αγγελόπουλου ξεκίνησαν οι επαφές για δημιουργία νέων γηπέδων!

Με πρωτοβουλία του Αγγελόπουλου ξεκίνησαν οι επαφές για δημιουργία νέων γηπέδων!

aggelopoulos dimitris

Το ελληνικό μπάσκετ δοκιμάζεται, όμως την ίδια στιγμή κάποιοι δουλεύουν με το βλέμμα στο μέλλον και δίνουν την μάχη τους για την επόμενη ημέρα. Οι επαφές που είχε τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Αγγελόπουλος με Δημάρχους και επενδυτές, φαίνεται να αποδίδουν και η δέσμευση για δημιουργία νέων γηπέδων αναμένεται να αρχίσει να υλοποιείται πριν τις εκλογές της ΕΟΚ. Υπενθυμίζουμε πως ο κ. Αγγελόπουλος “κατεβαίνει” στις εκλογές της ΕΟΚ ως υποψήφιος σύμβουλος με την παράταξη του Βαγγέλη Λιόλιου.

To σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Η δέσμευση για δημιουργία νέων αθλητικών χώρων δεν ήταν ούτε μία προεκλογική υπόσχεση, ούτε μία ψηφοθηρική πρόταση, ούτε μία κίνηση εντυπωσιασμού κι αυτό αποδεικνύεται από τώρα.
Μπορεί ακόμα να μην έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία των εκλογών για την ΕΟΚ -πολλώ δε μάλλον τα αποτελέσματα αυτών- όμως ο κ.Δημήτρης Αγγελόπουλος ήδη έχει αρχίσει να δραστηριοποιείται έντονα, ώστε άμεσα να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις του σε περίπτωση που καταφέρει να έχει ενεργό ρόλο στην επόμενη διοίκηση της Ομοσπονδίας.

Με πρωτοβουλία του κ. Δημήτρη Αγγελόπουλου έχει υπάρξει μία σειρά επαφών με Δημάρχους, επενδυτές και συλλόγους στους δήμους Π. Φαλήρου, Γλυφάδας, Νέας Σμύρνης και Καλλιθέας. Ο στόχος είναι άμεσα μετά την ολοκλήρωση των εκλογών τόσο στους προαναφερθέντες δήμους όσο και σε πολλές ακόμα περιφέρειες όλης της ελληνικής επικράτειας να δημιουργηθούν αθλητικές εγκαταστάσεις που θα φέρουν πνοή αναγέννησης σε όλο το μπασκετικό «οικοδόμημα».

ΤΟ «ΑΥΡΙΟ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ «ΧΤΙΖΕΤΑΙ» ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΡΓΑ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ειδήσεις

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (26/4)

Τα φώτα σε Ολυμπιακό και Περιστέρι Τέσσερα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό τηλεοπτικό π…