Κεντρική Basket League Περιστέρι bwin Μάντζαρης: “Επιστροφή στα παλιά μου λημέρια”

Μάντζαρης: “Επιστροφή στα παλιά μου λημέρια”

mantzaris peristeri

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είναι πλέον και επίσημα παίκτης του Περιστερίου, επιστρέφοντας μετά από αρκετά χρόνια στα παλιά του λημέρια. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ, αναφέρθηκε στην επιστροφή του, ευχαρίστησε τον Προμηθέα, αλλά και τον αγώνα με την Λάρισα (19/12 17:00) τον οποίος χαρακτήρισε δύσκολο καθώς οι Θεσσαλοί θα θέλουν να ρεφάρουν την ήττα από τον Άρη.

Αναλυτικά:

Γεια σας φίλοι μου
Επιστροφή στα παλιά μου λημέρια λοιπόν… Έπειτα από τρεις μήνες πέρσι και τρεις μήνες φέτος στον Προμηθέα Πάτρας που τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και πάνω απ’ όλους τον κόουτς Γιατρά που με εμπιστεύτηκε, αποφάσισα ότι ήρθε η ώρα να γυρίσω στο σπίτι μου στο Περιστέρι…
Οι απαιτήσεις ξεκινάνε με το καλημέρα, το Σάββατο έχουμε έναν αγώνα με τη Λάρισα που θα είναι πολύ δύσκολος, γιατί είναι μια ομάδα η οποία προέρχεται από μια εντός έδρας ήττα από τον Άρη, οπότε σίγουρα θα πρέπει να αντιδράσουνε, ενώ δεν έχουν τίποτε να χάσουν παίζοντας σε μια έδρα όπως είναι το Περιστέρι.
Εμείς από την άλλη πλευρά είμαστε μια καινούργια ομάδα, καθώς έχουν έρθει τέσσερις καινούργιοι παίκτες και δεν έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε.
Προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να «δέσουμε» ως σύνολο. Θα είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά, προκειμένου να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να φτάσουμε στη νίκη.
Βαγγέλης Μάντζαρης
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Περιστέρι bwin

Δειτε επισης

Basket League: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Περιστέρι

Παναθηναϊκός – Περιστέρι για την 4η αγωνιστική του Top 6 της Stoiximan Basket League…