Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Λυκογιάννης: “Να καλύψουμε την ήττα από την Λάρισα”

Λυκογιάννης: “Να καλύψουμε την ήττα από την Λάρισα”

lykogiannis paok aris 1

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αποχώρησε χωρίς προβλήματα για την Ρόδο, καθώς στην αποστολή τέθηκε και ο αμφίβολος Βαγγέλης Μαργαρίτης, σε ένα παιχνίδι με τον Κολοσσό, όπου ο Άρης Λυκογιάννης θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του.

Μαζί του θα βρίσκονται και οι τρεις πρώην παίκτες του στον Κολοσσό Γκρίφιν, Λοβ και Τσαλμπούρης, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας να τονίζει ότι αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

«Νομίζω ότι όλα αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Και έτσι αντιμετωπίζονται όλα τα παιχνίδια. Ο Κολοσσός θέλει τη νίκη γιατί είναι γηπεδούχος, εμείς θέλουμε να καλύψουμε την εντός έδρας ήττα από τη Λάρισα, οπότε το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και κυρίως βαθμολογικά. Από εκεί και πέρα υπάρχουν ιδιαιτερότητες, υπάρχουν παίκτες και προπονητές που έχουν περάσει από τη Ρόδο, αλλά έχουμε παίξει ξανά αντίπαλοι με τον Κολοσσό, οπότε νομίζω ότι θα προσαρμοστούν όλοι πολύ γρήγορα σε αυτό μόλις ξεκινήσει το παιχνίδι», τόνισε ο Λυκογιάννης.

Αναφερόμενος στον Κολοσσό, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Είναι μία ομάδα δουλεμένη, με δύο πολύ έμπειρα παιδιά, τον Ξανθόπουλο και τον Ζάρρα, οι οποίοι δίνουν ποιότητα. Ο ένας κατευθύνει αρκετά καλά, ενώ ο άλλος εκτελεί με μεγάλη συνέπεια φέτος. Είναι μία ομάδα που έχει χημεία και ρόλους, φαίνεται κι από τον τρόπο που παίζει εκτός έδρας. Δεν έχει χάσει πουθενά εύκολα, αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που είναι και λογικό όμως, οπότε έχουμε προετοιμαστεί για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena. Αμέσως μετά η αποστολή αναχώρησε για τη Ρόδο, στο πρώτο αεροπορικό ταξίδι του ΠΑΟΚ από της 29/2/2020, προτού δηλαδή ξεσπάσει η πανδημία! Στην αποστολή του ΠΑΟΚ, της οποίας ηγείται ο Θανάσης Χατζόπουλος, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Μπο Μπιτς, Σαγκάμπα Κονατέ, Ζερμέιν Λοβ, Μάλκολμ Γκρίφιν, Γιώργος Τσαλμπούρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Κωνσταντίνος Ιατρίδης, Γιώργος Καμπερίδης, Νώντας Παπαντωνίου, Έλστον Τέρνερ και Ελάιτζα Μήτρου-Λονγκ. Όλα τα τεστ COVID-19 της ομάδας ήταν αρνητικά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…