Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Λούντζης: “Ενισχυμένος και φορμαρισμένος ο Ιωνικός”

Λούντζης: “Ενισχυμένος και φορμαρισμένος ο Ιωνικός”

lountzis

Δύσκολη χαρακτήρισε τ ην αυριανή (19/12 17:00) αποστολή του Προμηθέα κόντρα στον Ιωνικό στην Νίκαια ο Μιχάλης Λούντζης μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ. Ο γκαρντ των Πατρινών εστίασε στην πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου, και επεσήμανε ότι κομβικό στοιχείο στον αγώνα θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σας.

Ο αγωνιστικός μαραθώνιος του Δεκεμβρίου συνεχίζεται για μας με το 6ο παιχνίδι σε διάστημα 2 εβδομάδων. Μετά την εντός έδρας νίκη στον προηγούμενο αγώνα μας με τον Κολοσσό H Hotels, που κρίθηκε στις τελευταίες κατοχές, μας περιμένει μια πολύ δύσκολη αποστολή στη Νίκαια κόντρα στον ενισχυμένο και φορμαρισμένο Ιωνικό Hellenic Coin.

Από την πλευρά μας, θα πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το ρυθμό και ν’ ακολουθήσουμε πιστά το αγωνιστικό μας πλάνο για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε πολύ και θα μας βοηθήσει να μπούμε στην εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων με θετική ψυχολογία.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουμε Καλές Γιορτές και πάνω απ’ όλα Υγεία για να συνεχίσουμε να χαιρόμαστε όσους και όσα αγαπάμε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…