Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Λιάπης: “Να εκμεταλλευτούμε την έλλειψη ρυθμού της Λάρισας”

Λιάπης: “Να εκμεταλλευτούμε την έλλειψη ρυθμού της Λάρισας”

liapis kolossos e1603471350791

Ο Κολοσσός μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των παραθύρων του Ευρωμπάσκετ υποδέχεται αύριο (5/12) την Λάρισα, με τον Μιχάλη Λιάπη να τονίζει ότι μοναδικός στόχος της ομάδας του είναι η νίκη. Παράλληλα, ο παίκτης της ομάδας της Ρόδου εστίασε στην έλλειψη ρυθμού των Θεσσαλών, την οποία πρέπει να εκμεταλλευτούν.

Αναλυτικά:

Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Επιστροφή στη Stoiximan Basket League ύστερα από περίπου δύο εβδομάδες, μετά τη διακοπή για τους προκριματικούς αγώνες των εθνικών ομάδων. Εμείς, παίζουμε με μία αρκετά καλά δουλεμένη ομάδα, όπως είναι η Λάρισα. Βέβαια, η συγκεκριμένη ομάδα είχε την ατυχία να χτυπηθεί από τον κορωνοϊό και έτσι οι παίκτες της ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό καιρό.

Σαφώς θα έχουν έλλειψη ρυθμού και είναι κάτι που εμείς θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε, καθώς σε εμάς είναι όλα καλά. Είμαστε υγιείς.

Την εβδομάδα που μας πέρασε, δώσαμε ένα δυνατό φιλικό με τον Ολυμπιακό, οπότε αυτό μας κράτησε σε αγωνιστικό ρυθμό. Είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά για το παιχνίδι που έρχεται.

Ήρθε και ένας καινούριος παίκτης, που πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει και σ’ αυτό δεν τίθεται ερώτημα. Θέλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο, εκτός από τη νίκη.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ την Εθνική μας ομάδα και όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στο Σεράγεβο, για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στα «παράθυρα» και κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στο Ευρωμπάσκετ του 2022.

Τα λέμε την επόμενη φορά,

Μιχάλης

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Κολοσσός – ΠΑΟΚ 95-79

Ο Κολοσσός Ρόδου πήρε ακόμη μια σημαντική νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Basket League. Οι…