Κεντρική Λάρισα Λάρισα: Μέσα ο Μούρτος ενόψει ΠΑΟΚ

Λάρισα: Μέσα ο Μούρτος ενόψει ΠΑΟΚ

mourtos larisa blog

Ευχάριστα είναι τα νέα στο στρατόπεδο της Λάρισας, αφού ο Σπύρος Μούρτος θα είναι κανονικά στην διάθεση του Λίνου Γαβριήλ ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ (09/12 20:00). Ο αρχηγός των Θεσσαλών έκανε ράμματα για ένα χτύπημα που αποκόμισε από τον αγώνα με τον Κολοσσό και είναι την διάθεση της ομάδας του για το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης.

Η ενημέρωση της Λάρισας:

O αρχηγός είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τετάρτης (9/12) με τον ΠΑΟΚ (20:00 – PAOK SPORTS ARENA – ΕΡΤ3 Live) που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της τέταρτης αγωνιστικής του προγράμματος, παρά το σημαντικό πρόβλημα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια του αγώνα που σηματοδότησε την επιστροφή της ομάδας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, αφού σε μία φάση δέχτηκε ισχυρό χτύπημα από αντίπαλο του, με αποτέλεσμα να υπάρξει αιμορραγία στο πάνω χείλος.

Το ιατρικό επιτελείο των «κυανόλευκων» έδρασε άμεσα, ο παίκτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του νησιού εκεί όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Οι ιατροί έκριναν απαραίτητο να γίνουν τρία ράμματα για να επιστρέψει στο γήπεδο και στις υποχρεώσεις. Ο Λίνος Γαβριήλ σε συνεννόηση με το υπόλοιπο επιτελείο δεν τον χρησιμοποίησε στο υπόλοιπο του αγώνα για προληπτικούς λόγους. Η ΚΑΕ Λάρισα μπορεί να έχασε προσωρινά ένα «όπλο» της, ωστόσο, η υγεία είναι υπερπολύτιμο αγαθό.

Για τη δοκιμασία απέναντι στο «Δικέφαλο του Βορρά», όλοι οι καλαθοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι με τις προπονήσεις να συνεχίζονται σε υψηλούς ρυθμούς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…