Κεντρική Basket League Άρης Κουζέλογλου: “Να μην βρει ρυθμό η Λάρισα”

Κουζέλογλου: “Να μην βρει ρυθμό η Λάρισα”

kouzeloglou

Ο Άρης φιλοξενείται αύριο (16/12) από την Λάρισα και θέλει να πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα, αλλά και να δώσει τέλος στο αρνητικό σερί του μακριά από το Παλέ. Ο Γιάννης Κουζέλογλου μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι η ομάδα του Λίνου Γαβριήλ αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι, πράγμα που θα πρέπει να προσέξουν οι “κίτρινοι”.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ δεν πραγματοποιήσαμε την εμφάνιση που θέλαμε κι αυτό μας κόστισε. Αναλύσαμε με τους προπονητές μας τα λάθη που έγιναν, είδαμε σε ποιους τομείς πρέπει να βελτιωθούμε, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια.

Ο επόμενος αγώνας είναι και πάλι εκτός έδρας, κόντρα στη Λάρισα, η οποία προέρχεται κι αυτή από ήττα και θα θέλει πολύ να κερδίσει. Έχουμε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να προετοιμαστούμε, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα

Για να νικήσεις σε μια εκτός έδρας αναμέτρηση, θα πρέπει να παρουσιαστείς συγκεντρωμένος σε όλο την αναμέτρηση. Επίσης, ένα στοιχείο ακόμη που είναι απαραίτητο να έχουμε, είναι η ενέργεια και στις δυο πλευρές του γηπέδου, σε άμυνα και σε επίθεση.

Η Λάρισα είναι μια ομάδα που αρέσκεται στο γρήγορο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να μην της επιτρέψουμε να πάει τον αγώνα στο ρυθμό που θέλει.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…