Κεντρική Basket League Άρης Κουζέλογλου: “Να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά”

Κουζέλογλου: “Να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά”

kouzeloglou

Ο Άρης μετά την κακή εμφάνιση και ήττα από το Λαύριο φιλοξενείται σήμερα (13/12) από τον ΠΑΟΚ στο PAOK Sports Arena, με τον Γιάννη Κουζέλογλου να τονίζει ότι απαιτείται σοβαρότητα για 40 λεπτά. Παράλληλα, ο παίκτης των “κίτρινων” μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ τόνισε ότι το μυαλό όλων είναι στο ντέρμπι, το οποίο έχει αρκετές ιδιαιτερότητες.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σε όλες και σε όλους. Κόντρα στο Λαύριο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, πραγματοποιήσαμε κακή εμφάνιση, με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα.

Έτσι, όμως, όπως είναι το πρόγραμμα, με τα συνεχόμενα παιχνίδια, σε διάστημα τριών και τεσσάρων ημέρων, θα πρέπει να ξεχάσουμε τι έγινε και να στρέψουμε αποκλειστικά την προσοχή μας στον αγώνα, που έρχεται.

Από την Πέμπτη, το μυαλό μας είναι στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, η οποία γνωρίζουμε όλοι τη σημασία έχει, αλλά και τις ιδιαιτερότητες, που παρουσιάζει. Έχω παρακολουθήσει κυρίως τηλεοπτικά, πολλά τέτοια ντέρμπι και τώρα θα έχω την ευκαιρία να είμαι μέρος ενός παιχνιδιού με τεράστια ιστορία και παράδοση.

Για μας, είναι το δεύτερο από τα τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια μακριά από την έδρα μας. Δεν θα πρέπει να επαναλάβουμε τα λάθη που κάναμε στο Λαύριο. Θα πρέπει να εμφανιστούμε από το ξεκινήμα συγκεντρωμένοι και σοβαροί και να είμαστε προσηλωμένοι και στα 40 λεπτά στο πλάνο, που θα μας αναλύσει ο προπονητής μας.

Αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα, ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, που έχει φέρει μέχρι τώρα. Θα έχει νέο τεχνικό στον πάγκο της και οι αλλαγές αυτές πάντα προκαλούν ένα ταρακούνημα στις ομάδες. Εμείς, όμως, θα κοιτάξουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να διεκδικήσουμε τη νίκη, η οποία θα έχει πολλαπλή σημασία.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…