Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Κορονοϊός: Αυτές είναι οι περιοχές που “βράζουν”

Κορονοϊός: Αυτές είναι οι περιοχές που “βράζουν”

Κορωνοϊός

Ανυποχώρητο παραμένει το β’ κύμα της πανδημίας του κορονοϊού, παρά τα περιοριστικά μέτρα του lockdown που βρίσκονται σε ισχύ. Αρκετές περιοχές παρουσιάζουν υψηλό επιδημιολογικό φορτίο με τους ειδικούς να ζητούν αυστηρή τήρηση των μέτρων ενόψει των Χριστουγέννων. Ποιες περιοχές βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη 2/12 ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοίνωσε 2.186 νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, 89 νεκρούς σε 24 ώρες, ενώ ιδιαίτερη ανησυχία προκαλεί και η εκτόξευση των διασωληνωμένων που έφτασαν πλέον τους 613.

Οι περιοχές που είναι στο «κόκκινο»

Για ακόμη μια φορά στην χθεσινή έκθεση του ΕΟΔΥ Αττική και Θεσσαλονίκη ασφυκτιούν από κρούσματα. Με 375 και 453 κρούσματα αντίστοιχα οι δύο πόλεις τοποθετούνται στην κορυφή του πίνακα με τις πιο επιβαρυμένες επιδημιολογικά περιοχές. Αυξημένα είναι τα κρούσματα και στις Σέρρες (54).

Ωστόσο ιδιαίτερα σοβαρή παραμένει η κατάσταση και στη Λάρισα που και πάλι είχε τριψήφιο αριθμό κρουσμάτων (129) όπως και η Πέλλα (115), ενώ αρκετά ήταν τα κρούσματα και σε άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας όπως η Δράμα (79), ο Εβρος (49), η Ξάνθη (59), η Ροδόπη (40), οι Σέρρες (54), η Χαλκιδική (29), η Καβάλα (65), η Ημαθία (86), η Πιερία (71), η Κοζάνη (33) και η Φλώρινα (46).

Πηγή: dikaiologitika.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…