Κεντρική Διεθνή Κάσπι: “Είχα σκεφτεί να σταματήσω το μπάσκετ”

Κάσπι: “Είχα σκεφτεί να σταματήσω το μπάσκετ”

omri caspi maccabi tel aviv

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται απόψε τον Ερυθρό Αστέρα στα πλαίσια της δωδέκατης αγωνιστικής στης Euroleague. Στην αναμέτρηση θα συμμετέχει κανονικά μετά μετά από 13 μήνες απουσίας ο Όμρι Κάσπι. Ο Ισραηλινός φόργουορντ μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και αποκάλυψε πως είχε σκεφτεί να σταματήσει το μπάσκετ, αφού δεν μπορούσε να αγωνιστεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Το κορμί μου και το γόνατο μου είναι μια χαρά. Το πιο σημαντικό αυτήν τη στιγμή, είναι η κούραση και να μπορέσω να έρθω σε καλή φυσική κατάσταση. Μέχρι πριν τρεις εβδομάδες, δεν είχα τρέξει για περίπου ένα χρόνο, που είναι πολύ μεγάλο διάστημα. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Euroleague, μετά από τόσο καιρό. Θα έχω ένα όριο στα αγωνιστικά λεπτά μου, αλλά είναι υπέροχο συναίσθημα να ξαναμπαίνω στην ομάδα».

Στην συνέχεια σε ερώτηση για το αν πέρασε από το μυαλό του ναι αποσυρθεί από άθλημα απάντησε: «Δεν το σκέφτηκα, επειδή είχε έρθει η ώρα, αλλά επειδή το κορμί μου δε μου επέτρεπε να παίξω. Φυσικά ήταν κάτι για το οποίο μίλησα με την οικογένεια και την ομάδα μου και βάλαμε όλες τις επιλογές στο τραπέζι. Πήγα σε ένα γιατρό, με το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας σε τέτοιου είδους επεμβάσεις. Πιστέψαμε όλοι, ότι με την κατάλληλη αποθεραπεία, θα μπορούσα να επιστρέψω. Αυτή, είναι μόνο η αρχή, αλλά νιώθω πολύ καλά»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…