Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Κασελάκης: “Ήταν must win παιχνίδι, ο προπονητής μας έδειξε την βαθμολογία”

Κασελάκης: “Ήταν must win παιχνίδι, ο προπονητής μας έδειξε την βαθμολογία”

kaselakis e1603538258998

Στην κίνηση του Γιώργου Βόβορα να δείξει την βαθμολογία στους παίκτες του για να τους εξηγήσει την σημασία του παιχνιδιού αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, o Λεωνίδας Κασελάκης. Παράλληλα, ο φόργουορντ των πρασίνων αναφέρθηκε ρόλο του στην ομάδα, αλλά και την διάθεση  που επιβάλλεται να είναι στο max αν θέλουν να βελτιώσουν την θέση τους.

Αναλυτικά:

«Μία δύσκολη εβδομάδα με τρία εντός έδρας παιχνίδια. Είχαμε δύο ήττες και το σημερινό παιχνίδι ήταν must win. Ο προπονητής μας έδειξε την βαθμολογία. Από δω και πέρα πρέπει να είμαστε σε κατάσταση alert για να διορθώσουμε την βαθμολογική μας θέση.

Είμαστε σε μία ομάδα, η οποία έχει μάθει πρωταγωνιστεί. Η διάθεση πρέπει να είναι στο max, αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.

Η καλή άμυνα μας έφερνε ψυχολογία για την επίθεση και η καλή επίθεση μας έδινε την αμυντική ισορροπία. Η Άλμπα είναι μία ομάδα που της αρέσει να τρέχει, οπότε έπρεπε να έχουμε υπομονή στην επίθεση.

Όσον αφορά τον ρόλο μου, από μένα δεν καθορίζεται το πόσο αλλά το πώς. Πρέπει όταν θα παίζω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Από κει και πέρα, εφόσον ο προπονητής πιστεύει ότι πρέπει να μείνω στο παρκέ, να μου δίνει τον χρόνο συμμετοχής.

Θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη με την Ρεάλ. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι το ξεχάσαμε την επόμενη μέρα και επικεντρωθήκαμε στο παιχνίδι με την Άλμπα».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…