Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Κάρτερ, τρίποντο και 10.000 πόντοι για το Λαύριο

Κάρτερ, τρίποντο και 10.000 πόντοι για το Λαύριο

Carter Lavrio0612202

Το Λαύριο πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στο “Ανδρέας Παπανδρέου” κάνοντας σεφτέ στην φετινή Basket League, σε ένα παιχνίδι που έπιασε τους 10.000 πόντους στην ιστορία του στο πρωτάθλημα. Παράλληλα, 7ος πασέρ στη ιστορία της ομάδας έγινε ο Βασίλης Μουράτος, ενώ στην δεκάδα των “κλεφτών” μπήκε ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Το Λαύριο Megabolt άνοιξε λογαριασμό στη φετινή Stoiximan Basket League με τη μεγάλη νίκη στο Περιστέρι, σε ένα παιχνίδι που ανέδειξε και ένα ξεχωριστό, στατιστικό στοιχείο στην ιστορία του. Η ομάδα της λαυρεωτικής έφτασε τους 10.000 πόντους στα 132 παιχνίδια της στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα. Ο Τάισον Κάρτερ ήταν εκείνος που με τρίποντο στο 27:15 του χθεσινού αγώνα, έκανε το 40-55 και έσπασε το «φράγμα» των 10.000 πόντων για το Λαύριο Megabolt που έγινε η 24η ομάδα στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93) που φτάνει σε αυτόν τον αριθμό.

Σε ατομικό επίπεδο για τους νικητές…

*Ο εκ των κορυφαίων τους χθες στο Περιστέρι Βασίλης Μουράτος, με τις δύο ασίστ που μοίρασε, έγινε ο 7ος πασέρ στην ιστορία του Λαυρίου Megabolt. Ο διεθνής γκαρντ έφτασε τις 70 και ξεπέρασε κατά δύο τον Χριστόφορο Στεφανίδη.

*Στην πρώτη 10άδα των «κλεφτών» του Λαυρίου Megabolt μπήκε ο Σαράντης Μαστρογιαννόπουλος. Έκλεψε δύο φορές την μπάλα χθες, έφτασε τα 29 κλεψίματα με την ομάδα της λαυρεωτικής και ξεπέρασε τον Στίβεν Γκρέι που είχε 27.

*Τρία σουτ αντιπάλων του έκοψε ο Ντέβιν Ντέιβις που φτάνοντας τις 18 τάπες με το Λαύριο Megabolt, μπήκε στην πρώτη πεντάδα των μπλοκέρ του στη Stoiximan Basket League. O Αμερικανός ξεπέρασε τον Τζεφ Ουίτι (15), τον Ουσμάν Κρουμπάλι (16) και τον Μακένζι Μουρ (17).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …