Κεντρική NBA Κάρι: “Γίνονται συζητήσεις με τους Γουόριορς”
NBA

Κάρι: “Γίνονται συζητήσεις με τους Γουόριορς”

Steph Curry

Τις συζητήσεις για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με τους Γουόριορς επιβεβαίωσε μιλώντας σε αμερικανικό μέσο ο Στεφ Κάρι. Το συμβόλαιο του άσου του Γκόλντεν Στέιτ λήγει το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο με δε4δομένη την πρόθεση του να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα του Στιβ Κερ, αναμένεται να ανανεώσει πρόωρα μέχρι το 2025.

Αναλυτικά:

“Έχουμε συζητήσεις. Όλα τα ενδεχόμενα υπάρχουν στο τραπέζι. Όλα αυτά που έχω πει ότι θέλω να μείνω στους Γουόριορς. Προφανώς είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα και καταλαβαίνω ότι αυτή είναι μία συζήτηση που πρέπει να γίνει.

Νιώθω ευλογημένος που βρίσκομαι σε αυτή την θέση και πιστεύω ότι πρέπει απλώς να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Είναι μεγάλος στόχος να κλείσω την καριέρα μου στους Γουόριορς. Είναι μικρή η λίστα των παικτών που έχουν παίξει όλη την καριέρα τους σε μία ομάδα και ήταν πετυχημένοι. Αυτό λοιπόν θα ήταν σπουδαίο.

Το έχω δηλώσει πολλές φορές αυτό και εξακολουθώ να το θέλω. Υπάρχουν όμως πολλά που μπορούμε να καταφέρουμε ακόμα και δεν γίνεται να κοιτάζω τόσο μακριά, γιατί δεν θα απολαύσω την στιγμή και τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…