Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Καντζούρης: “Η νίκη να γίνει οδηγός για την συνέχεια”

Καντζούρης: “Η νίκη να γίνει οδηγός για την συνέχεια”

Εθνική Εφήβων

Στο γεγονός ότι ο Κολοσσός σήμερα ελαχιστοποίησε τα νεκρά διαστήματα εστίασε ο Ηλίας Καντζούρης στις δηλώσεις του μετά την νίκη επί του Άρη, τονίζοντας ότι πρέπει η εμφάνιση να γίνει οδηγός για την συνέχεια. Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας της Ρόδου, απαντώντας σε ερώτηση για το αν η διαιτησία ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία, εγκάλεσε τον ερωτώντας να προσέχει τι λέει, ωστόσο παραδέχθηκε ότι η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ δεν είναι η καλύτερη δυνατή.

Αναλυτικά:

«Είναι πραγματικά μια μεγάλη νίκη. Οι παίκτες λειτούργησαν εξαιρετικά και δεν μιλάω μόνο για σήμερα αλλά γενικά στη διάρκεια της εβδομάδας. Αντιδράσαμε μετά από ένα χαμένο παιχνίδι το οποίο θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Η διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια είναι ότι ελαχιστοποιήσαμε τα νεκρά διαστήματα,. Παίξαμε με μεγάλη σταθερότητα από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό. Αυτή τη νίκη θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε ως οδηγό για τη συνέχεια».

Ο προπονητής του Κολοσσού ρωτήθηκε για τη διαιτησία, αν θεωρεί ότι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. «Περιμένετε να συμφωνήσω μαζί σας για το σχόλιό σας ότι η διαιτησία ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία; Να προσέχουμε τι λέμε. Σίγουρα η κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ δεν είναι η καλύτερη δυνατή, να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας αλλά όσοι το αγαπάμε να το υπηρετούμε σωστά».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Προμηθέας Πάτρας – Κολοσσός Ρόδου 96-73

Ο Προμηθέας πήρε το ροζ φύλλο αγώνα απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου Νικηφόρα συνέχισε τις υποχ…