Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: “Nα πιστοποιήσουμε την πρόοδο μας κόντρα στο Λαύριο”

Καμπερίδης: “Nα πιστοποιήσουμε την πρόοδο μας κόντρα στο Λαύριο”

savvas kamperidis min 1536x980 e1605358328918

Ο Άρης μετά την Σαββατιάτικη (5/12) νίκη του κόντρα στον Προμηθέα καλείται αύριο να αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Λαύριο, ξεκινώντας μια σειρά διαδοχικών εκτός έδρας παιχνιδιών. Ο Σάββας Καμπερίδης σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει με την εμφάνιση της να πιστοποιήσει την πρόοδο που έχει κάνει.

Αναλυτικά:

«Το περασμένο Σαββατοκύριακο, ήταν για εμάς η αφετηρία μιας σειράς αγώνων, σε εντελώς διαφορετικό μοτίβο απ’ αυτό που κινείται το πρωτάθλημα έως τώρα, καθώς καλούμαστε να ανταποκριθούμε σε διπλά, και μάλιστα, εκτός έδρας παιχνίδια για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Ο επόμενος αντίπαλος, το Λαύριο, είναι μια ομάδα με ενθουσιασμό, αθλητικότητα, η οποία αν καταφέρει να επιβάλλει το ρυθμό της, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη. Απόδειξη η σπουδαία νίκη, που πέτυχε το περασμένο Σάββατο απέναντι στο Περιστέρι.

Εμείς, μετά τη σημαντική νίκη επί του Προμηθέα, θέλουμε να παρουσιάσουμε ανάλογη ανταγωνιστική εικόνα, η οποία θα πιστοποιεί την αγωνιστική μας πρόοδο και θα δώσει κουράγιο και αισιοδοξία για τη συνέχεια του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί».

Παράλληλα, η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε την αποστολή κόντρα στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη:

Σούλερ, Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Μιλόσεβιτς, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Τσάλμερς, Ντραγκίσεβιτς, Λιτλ, ΝτεΚοζί.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…