Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: “Ήμασταν ψυχωμένοι και κερδίζαμε δίκαια”

Καμπερίδης: “Ήμασταν ψυχωμένοι και κερδίζαμε δίκαια”

Στην διάθεση των παικτών του απέδωσε την νίκη επί του Προμηθέα ο Σάββας Καμπερίδης, εκφράζοντας την άποψη του ότι ήταν μια δίκαιη νίκη. Παράλληλα, ο τεχνικός του Άρη απέδωσε την αυξημένη παραγωγικότητα στους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο, ενώ σε ερώτηση για το αν είναι το καλύτερο δώρο για την γιορτή του απάντησε ότι “το credit πάει στους παίκτες”.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς, όσον αφορά την κοινωνία, γιατί αυτά είναι τα σημαντικά, τα πράγματα δεν έχουν αλλάξει και πολύ από την τελευταία φορά που μιλήσαμε.

Στην ομάδα χάσαμε ακόμα ένα μέλος, τον Κώστα Δαμιανίδη. Παντού στη χώρα άνθρωποι πενθούν δικούς τους. Ας ελπίσουμε με τον ερχομό των Χριστουγέννων να βελτιωθεί η κατάσταση και η ζωή μας να επανέλθει στην κανονικότητά της. Για τον αγώνα, πρέπει να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες μου. Φαινόταν από τις τελευταίες προπονήσεις ότι υπήρχε η απαιτούμενη συγκέντρωση για να αντιμετωπίσουμε έναν τόσο καλό αντίπαλο.

Ο Προμηθέας είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία, όπως και όλες οι υπόλοιπες, ακόμα δεν έχουν καταφέρει να βρουν τον αγωνιστικό ρυθμό που θα ήθελαν. Εμείς ήμασταν ψυχωμένοι και αυτό φαίνεται από την κυριαρχία στα ριμπάουντ, φάνηκε στη διάθεση που έδειξαν τα παιδιά στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και νομίζω ότι καταφέραμε να νικήσουμε δίκαια. Κρατάμε αυτή τη διάθεση, να συμπαρασταθεί ο ένας στον άλλον.

Θα πρέπει να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα εύκολα λάθη που κάνουμε και κάποια σημεία και στο σημερινό και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή, όπου φαίνεται να αδικούμε τους εαυτούς μας, για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη εικόνα και να φέρουμε κι άλλα θετικά αποτελέσματα».

Για το αν περίμενε αυτή την παραγωγικότητα: «Είναι μεγάλο νούμερο οι 94 πόντοι. Ήμασταν παραγωγικοί στο transition και καταφέραμε και δημιουργήσαμε αρκετά ‘ρήγματα’ στο ένας εναντίον ενός. Εφόσον ήμασταν αποτελεσματικοί εκεί, περιμέναμε ότι θα ανέβει το σκορ. Ζητούσαμε να παίξουμε σε ρυθμό με εύκολο σκορ και πολλές κατοχές. Σε αυτό το κομμάτι πήραμε καλό βαθμό».

Για το αν αυτή η νίκη είναι το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του: «Προφανώς, είμαι πολύ χαρούμενος όταν η ομάδα νικά, ει, πόσω μάλλον στη γιορτή μου, όμως όλο το credit πάει στους παίκτες και τους συνεργάτες μου».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης: Νίκη επί του Ηρακλή και παραμονή του Λόκετ

Νέα νίκη πέτυχε ο Άρης όσον αφορά τα φιλικά προετοιμασίας, κερδίζοντας εκτός έδρας τον Ηρα…