Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: “Δεν ήμασταν όλοι στην ίδια σελίδα, αυτό είναι τουλάχιστον ανώριμο”

Καμπερίδης: “Δεν ήμασταν όλοι στην ίδια σελίδα, αυτό είναι τουλάχιστον ανώριμο”

Την ανωτερότητα του Λαυρίου παραδέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα και την βαριά ήττα του Άρη, ο Σάββας Καμπερίδης, τονίζοντας ότι οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα. Παράλληλα, ο τεχνικός των “κίτρινων” ανέφερε την διαφορετική νοοτροπία κάποιων παικτών του, τονίζοντας ότι δεν ήταν όλοι στην ίδια σελίδα κάτι που είναι τουλάχιστον ανώριμο.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στο Λαύριο, κέρδισε 100% δίκαια. Κυριάρχησε από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Ξέραμε ότι έπρεπε να προσεγγίσουμε πρώτα το ματς στο κομμάτι της ενέργειας και της ατομικής άμυνας. Κάτι που δεν κάναμε.

Χάσαμε τις μονομαχίες στο ένας εναντίον ενός. Δεν ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε προσωπική άμυνα και από ένα σημείο και μετά το Λαύριο ήταν η μοναδική ομάδα μέσα στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε με τη ζώνη να επιστρέψουμε αλλά είχαμε κακές αποφάσεις όταν δείχναμε ότι πάμε να μπούμε ξανά στο ματς.

Σαν ομάδα ο καθένας μας και όλοι μαζί πρέπει να έχουμε διαφορετική νοοτροπία όταν μπαίνουμε στο γήπεδο. Δεν ήμασταν όλοι στην ίδια σελίδα, κάτι που είναι τουλάχιστον ανώριμο. Όταν ο καθένας παίρνει το δρόμο του τα αποτελέσματα θα είναι όπως το σημερινό».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Άρης – Φιλικά με Κολοσσό και Ηρακλή

Ο Άρης θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια μέσα στην εβδομάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας του …