Κεντρική Basket League Άρης Καμπερίδης: “Άλλο αν υπάρχει πλάνο, άλλο αν το κάνουμε πράξη…”

Καμπερίδης: “Άλλο αν υπάρχει πλάνο, άλλο αν το κάνουμε πράξη…”

savvas kamperidis min 1536x980 e1605358328918

“Άλλο αν υπάρχει πλάνο, άλλο αν το κάνουμε πράξη”, ήταν η απάντηση του Σάββα Καμπερίδη σε σχετική ερώτηση αναφορικά με την αντιμετώπιση του Γιώργου Τσαλμπούρη μετά την ήττα του Άρη επί του ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο τεχνικός των “κίτρινων”, τόνισε ότι οι παίκτες του αδικούν τους εαυτούς τους με τον τρόπο που παίζουν, ενώ αναφέρθηκε και στην μικρή παραγωγικότητα των ξένων της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ο ΠΑΟΚ ξέραμε ότι θα παρουσιαστεί με ενέργεια από τα πρώτα λεπτά από την αλλαγή προπονητή. Αν ματσάραμε τη συγκεκριμένη ενέργεια θα μπορούσαμε να ασκήσουμε περισσότερη ψυχολογική πίεση. Για όλο το πρώτο ημίχρονο, ουσιαστικά ο ΠΑΟΚ έπαιζε μόνος του. Έδωσε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο αυτό και σκόραρε με όποιον τρόπο ήθελε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, παρουσιάσαμε καλύτερη εικόνα αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις περισσότερες κατοχές. Ο ΠΑΟΚ είχε κακές επιστροφές, αλλά εμείς πήραμε κακές αποφάσεις. Μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που είναι δίκαιο.

Για το αν υπήρχε πλάνο για την αντιμετώπιση του Τσαλμπούρη: «Εγώ λέω ότι υπήρχε, αλλά φάνηκε να αποδίδει; Αλλο να λέμε αν υπάρχει ένα πλάνο, άλλο αν το κάνουμε πράξη…».

Για τους ξένους του Άρη: «Προφανώς και χρειαζόμαστε μεγαλύτερη παραγωγικότητα από αυτά τα παιδιά. Για διαφορετικούς λόγους ο καθένας, δυσκολεύεται να βγάλει την ποιότητά του. Νομίζω ότι αυτήν τη στιγμή, είναι η συλλογική εικόνα της ομάδας. Ο Σούλερ ξεκίνησε καλά, αλλά κάναμε πολλά λάθη σε κατοχές που θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη συμμετοχή. Με τον τρόπο που παίζουμε κάποιες φορές, αδικούμε τους εαυτούς μας και βγάζουμε τους παίκτες εκτός εαυτού».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…