Κεντρική Basket League Χαρίλαος Τρικούπης Καλαμπάκος: “Ο κόσμος γέλαγε επειδή έλεγαν ότι δώσαμε σε κάποιον παίκτη 16.000 το χρόνο”

Καλαμπάκος: “Ο κόσμος γέλαγε επειδή έλεγαν ότι δώσαμε σε κάποιον παίκτη 16.000 το χρόνο”

Στην οικονομική πολιτική του Μεσολογγίου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Ντίνος Καλαμπάκος σε δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι αυτά που ξόδεψε είναι αυτά που έχει και όχι αυτά που δεν έχει. Παράλληλα, τόνισε ότι με νίκες σώνονται οι ομάδες και όχι με καλές εμφανίσεις, εκφράζοντας την πικρία του για το ότι δεν ήρθε η νίκη, παρότι η ομάδα του έφτασε τόσο κοντά.

Αναλυτικά:

«Όταν φτάνεις να παίζεις τον Παναθηναϊκό στις τρεις κατοχές, είμαστε πολύ καλά. Όμως επειδή είμαστε Έλληνες θέλαμε και το κάτι παραπάνω», υποστήριξε αρχικά.

Επίσης δήλωσε ότι «με τις νίκες σώνεσαι και όχι με τις καλές εμφανίσεις» αναφορικά με την προσπάθεια που έκανε η ομάδα του ενώ για το ρόστερ της ομάδας του είπε:

«Έχουμε την ατυχία με τους τραυματισμούς των Γκριν και Σαχπατζίδη, όπως επίσης και την ανωμαλία με τον Γιάννη Αγραβάνη που ήταν σημαντικός παίκτης για την ομάδα. Τον αγαπώ πολύ, αλλά δεν μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά τα πράγματα. Το Μεσολόγγι έχει κάποιες αρχές, κάποιους κανόνες και δεν μπορούσαν να γίνουν αλλιώς τα πράγματα».

Και συνέχισε: «Στην αρχή ο κόσμος γέλαγε επειδή έλεγαν ότι δώσαμε σε κάποιον παίκτη 16.000 το χρόνο. Δώσαμε στους πέντε από τους 6 ξένους 16.000 το χρόνο. Παρόλα αυτά έγινε μια ομάδα, ανταγωνιστική. Δεν είναι κακό να ξοδεύεις τα λεφτά που έχεις, αλλά τα λεφτά που δεν έχεις. Εμείς αυτά τα λεφτά είχαμε και αυτούς τους παίκτες πήραμε. Με αυτά τα λεφτά πήραμε και τους έξι ξένους».

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Χαρίλαος Τρικούπης

Δειτε επισης

Α2 – Αναβολή αγώνα λόγω ακαταλληλότητας γηπέδου [pic]

Όπως έγινε γνωστό, ο αγώνας του Σαββάτου (16/10) μεταξύ Τρίτωνα και Χαρίλαου Τρικούπη για …