Κεντρική Ηρακλής Ηρακλής: Επίσημη φωτογράφηση και απρόοπτα στην προπόνηση

Ηρακλής: Επίσημη φωτογράφηση και απρόοπτα στην προπόνηση

iraklis omada

Την επίσημη φωτογράφηση τους για την φετινή σεζόν έκαναν οι παίκτες του Ηρακλή στο περιθώριο της σημερινής προπόνησης στην οποία υπήρχαν και δύο απρόοπτα. Το πρώτο αφορά τον Δημήτρη Βεργίνη, ο οποίος ένοιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε, ενώ μυικό σπασμό είχε ο Ντάνιελ.

Αναλυτικά:

«Ραντεβού με τα φλας είχαν σήμερα οι παίκτες μας, καθώς άπαντες συμμετείχαν με κέφι στην επίσημη φωτογράφιση για τις ανάγκες της διοργανώτριας αρχής της StoiximanBasketLeague. Στη συνέχεια προπονήθηκαν, έχοντας στο μυαλό τον δύσκολο αγώνα με το φορμαρισμένο Λαύριο. Προς το τέλος της προπόνησης ο Δημήτρης Βεργίνης ένιωσε ενοχλήσεις στο στέρνο από ένα παλιότερο χτύπημα και αποχώρησε προληπτικά, ενώ ο Εντ Ντάνιελ, λίγο μετά, είχε μυικό σπασμό στη μέση και επίσης αποχώρησε, χωρίς να έχει κάτι το ανησυχητικό. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο, με “διπλή” προπόνηση, στο γήπεδό μας.

* Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ υπενθυμίζει πως συνεχίζεται η συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο. Πληροφορίες στο 2310219233 και στο iraklisbc@hotmail.com αλλά και στα social media της Ομάδας μας».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…