Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Η τοποθέτηση του Χαρδαλιά για το ρεβεγιόν

Η τοποθέτηση του Χαρδαλιά για το ρεβεγιόν

xardalias e1608221980607

Το μέτρο των εννέα ατόμων για το γιορτινό τραπέζι «θα είναι υπό εξέταση μέχρι την τελευταία στιγμή», ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, εν μέσω σωρείας προειδοποιήσεων για τον κίνδυνο νέας έξαρσης του κορονοϊού που ελλοχεύει κατά την περίοδο των γιορτών.

Έκκληση για πιστή τήρηση των μέτρων απηύθυνε, στη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για τον κορονοϊό, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ απέστειλε και σαφές μήνυμα σχετικά με τις γιορτές, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναθεωρηθεί ο επιτρεπόμενος αριθμός των εννέα ατόμων, εάν παρατηρηθούν περιστατικά «εκτροχιασμού».

Συγκεκριμένα, κληθείς να απαντήσει σε σχετική ερώτηση, στον απόηχο και της σημερινής προειδοποίησης από τον Παγκόσμιο Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι εάν υπάρξουν «προσπάθειες κατάχρησης» ή «φαινόμενα προετοιμασίας» καταστάσεων που παρεκκλίνουν από τα μέτρα, «προφανώς θα επανεξεταστεί κάθε μέτρο». Στο πλαίσιο αυτό, υπογράμμισε, υπό εξέταση θα είναι μέχρι την τελευταία στιγμή και το μέτρο που επιτρέπει τη συνάθροιση έως εννέα ατόμων για το γιορτινό τραπέζι.

«Για τρεις, τέσσερις, πέντε ώρες γιορτινού ξεφαντώματος χωρίς μέτρα, ας μην παίξουμε με τις ζωές των αγαπημένων μας» είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Χαρδαλιάς, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε την επιβολή σκληρού lockdown και στην Κοζάνη, μετά τον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα και τη Μάνδρα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…