Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Η πρώτη ανάρτηση του Νότη Σφακιανάκη μετά τη σύλληψή του: “Μη μασάτε με τη μαλ.. που μας πασάρουν”

Η πρώτη ανάρτηση του Νότη Σφακιανάκη μετά τη σύλληψή του: “Μη μασάτε με τη μαλ.. που μας πασάρουν”

sfakianakis

Επίθεση στο κράτος και στους δημοσιογράφους, μέσα από το Instagram του κάνει ο Νότης Σφακιανάκης, μετά τα γεγονότα με τη σύλληψή του, ενώ ο τραγουδιστής μετά την ανάρτηση κατέβασε τον λογαριασμό του.

Μία ανάρτηση στο Instagram, στον προσωπικό του λογαριασμό, ανέβασε χθες το βράδυ ο Νότης Σφακιανάκης, όπως ανέφεραν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», το πρωί της Παρασκευής.

Σε αυτήν, ο τραγουδιστής επιτίθεται σχεδόν στους πάντες, στο κράτος, στους δημοσιογράφους με σκληρά λόγια, ενώ ευχαριστεί τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο προφίλ δεν υπάρχει πια, όπως τόνισαν στην εκπομπή του Open. Μάλιστα, επικοινώνησαν με τον δικηγόρο του τραγουδιστή, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι όντως του άνηκε. Για ποιο λόγο, όμως, πια δεν υπάρχει ο συγκεκριμένος λογαριασμός; Όπως αναφέρθηκε, στο «Ευτυχείτε» ένα ενδεχόμενο είναι, να το διέγραψε ο ίδιος ο Σφακιανάκης, χωρίς να αποκλείονται και άλλες πιθανότητες.

«Η αγάπη σας χρόνια τώρα εκδηλωμένη! Η στήριξή σας έμπρακτη σε κάθε δύσκολη στιγμή! Το ηθικό δίδαγμα όμως της ιστορίας, πως το κράτος του κ@λου αλληλένδετα με πληρωμένους δημοσιογράφους και χρεωμένα κανάλια εις βάρος της ελληνικής οικονομίας λειτουργούν με γνώμονα το διαίρει και βασίλευε προστατεύοντας τα λαμόγια, τους εγκληματίες, τους παιδεραστές. Απεναντίας για όλους εμάς τους υπολοίπους μπορεί να συμπεριφέρεται και να εκθέτει πρόσωπα και καταστάσεις προς όφελος του σαθρού συστήματος, κερδίζοντας νούμερα “ευρά” γελοιοποιώντας κάθε ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Υ.Γ.1 Μην μασάτε με τη μαλ […] που μας πασάρουν.

Υ.Γ.2 Είναι τόσα πολλά τα μηνύματα και ιστορίες σας που με φιμώνει το Instagram», έγραφε η ανάρτηση που φέρεται να έγινε από τον ίδιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

«Έφυγε» η Ρούξι Ντουμιτρέσκου

Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό στην είδηση του θανάτου της Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Η Ρούξι Ντο…