Κεντρική Basket League Άρης H αποστολή του Άρη για ΑΕΚ! “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

H αποστολή του Άρη για ΑΕΚ! “Να είμαστε ανταγωνιστικοί”

flionis

Έναν ακόμη εκτός έδρας αγώνα, τον τέταρτο στη σειρά δίνει αύριο (20/12, 17:00, ΕΡΤ3) ο Άρης κόντρα στην ΑΕΚ, στο “Νίκος Γκάλης” της Αθήνας, για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr, για την αυριανή αναμέτρηση ο προπονητής της ομάδας μας, Σάββας Καμπερίδης, υπογράμμισε:

“Το παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώνει την σειρά των εκτός έδρας αγώνων. Η νίκη επί της Λάρισας ήταν σημαντική, όμως η ομάδα θα πρέπει να επιδείξει πολύ μεγαλύτερη αμυντική συνέπεια, αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Η επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ είναι υψηλού επιπέδου, καθώς πρόκειται για μια ομάδα με ταλέντο, εμπειρία και προπονητική ταυτότητα. Σε όλους τους αγώνες ως τώρα, παρουσιάζουμε μεταπτώσεις στην απόδοσή μας, που μας έχουν στοιχίσει. Θα πρέπει να αποκτήσουμε μεγαλύτερη σταθερότητα, εφόσον θέλουμε να κερδίζουμε”.

Στην Αθήνα ολοκληρώνεται σήμερα (19/12) η προετοιμασία

Την αποστολή του ΑΡΗ, που βρίσκεται από σήμερα (19/12) το μεσημέρι στην Αθήνα, απαρτίζουν οι εξής καλαθοσφαιριστές: Shuler, Σταμάτης, Σλαφτσάκης, Φλιώνης, Χαριτόπουλος, Σιδηροηλίας, Κουζέλογλου, Καλαϊτζίδης, Γεωργάκης, Chalmers, Little, DeCosey. Απόντες είναι οι τραυματίες Vladimir Dragicevic και Milan Milosevic, οι οποίοι υποβάλλονται σε θεραπείες στο γόνατο του δεξιού ποδιού και στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού ποδιού, αντίστοιχα. Οι “κίτρινοι” θα ολοκληρώσουν σήμερα (19/12) την προετοιμασία τους για την αυριανή (20/12) αναμέτρηση, με μια απογευματινή προπόνηση στην πρωτεύουσα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…