Κεντρική Basket League ΑΕΚ Γκίκας: “H βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα του”

Γκίκας: “H βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα του”

gkikas 1

Η ΑΕΚ μετά την διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων υποδέχεται αύριο τον ΠΑΟΚ (5/12 17:00) με τον Νίκο Γκίκα να αναφέρει ότι στόχος είναι η συνέχιση του αήττητου σερί. Παράλληλα, ο γκαρντ των “κιτρινόμαυρών” μέσα από το blog του στον ΕΣΑΚΕ, τόνισε ότι η βαθμολογική θέση του ΠΑΟΚ δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα του.

Αναλυτικά:

Καλησπέρα σας,

Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για την 6η αγωνιστική του Πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει ανταγωνιστικό ρόστερ με πολύ καλούς Έλληνες παίκτες και έμπειρους ξένους που μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα, εφόσον δεν παρουσιαστείς συγκεντρωμένος στο παρκέ.

Η βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την ποιότητα της ομάδας που έχει, καθώς το δύσκολο πρόγραμμα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει με την έναρξη του Πρωταθλήματος, του απέφερε μία νίκη.

Εμείς από την πλευρά μας, ενώ είχαμε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό, η διακοπή με τις Εθνικές ομάδες θεωρώ μας αποσυντόνισε λίγο και δεν ξέρω πως θα μας βρει. Πολλά παιδιά έφυγαν στις πατρίδες τους, πολλά παιδιά πήγαν στις Εθνικές ομάδες των χωρών τους, οπότε ψάχνουμε λίγο να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας.

Θα έλεγα πως θα είναι μια καλή αρχή το Σάββατο να συνεχίσουμε το σερί μας στη Βasket League.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…