Κεντρική A2 Γκαγκαλούδης: «Καθόμαστε σαν κότες, μας διέλυσαν οι ξεφτίλες»
A2

Γκαγκαλούδης: «Καθόμαστε σαν κότες, μας διέλυσαν οι ξεφτίλες»

Η κυβέρνηση αποφάσισε να παραμείνει κλειστός ο ερασιτεχνικός αθλητισμός και αυτό έχει φέρει έντονες αντιδράσεις. Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης, που έχει δείξει ότι δεν διστάζει να πάρει θέση στα φλέγοντα θέματα, έκανε σχετική ανάρτηση, στην οποία μεταξύ άλλων: «Καθόμαστε σαν κότες, μας διέλυσαν οι ξεφτίλες».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

«Όσοι είμαστε στον ερασιτεχνικό αθλητισμό είμαστε άξιοι της μοίρας μας, γιατί καθόμαστε σαν κότες… Σήμερα αν καταλάβατε μας διαλύσανε. Κύριε Μητσοτάκη, κύριε Αυγενάκη, κύριοι λοιμοξιολόγοι καταστρέφετε ζωές, οικογένεις και επιλεκτικά μας αφήνετε για άλλο έναν μήνα στην απ΄έξω…

Ντροπή σας.. Θα είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι για την καταστροφή και τον αφανισμό, που δημιουργήσατε… 7 Δεκέμβρη για εμένα σημαίνει από τις πιο μαύρες ημέρες του αθλητισμού… Σε όλες τις χώρες σχεδόν μπαίνει και κόσμος στα γήμεδα με τριπλάσια κρούσματα.

Ενώ εμείς ούτε μπαίνουμε για προπόνηση… Ξεφτίλες.. Έχετε χάσει την μπάλα και τα ρίχνετε όλα στον κόσμο. Πλέον σαν ένας άνθρωπος 42 αρνούμαι να σας πιστέψω. Αρνούμαι να σας δω εσάς και τα τσιράκια σας, που βάζετε κάθε μέρα στην τηλεόραση μας δείχνουν φέρετρα.

Αρνούμαι να κάνετε εσείς ζωάρα, ποδήλατο, πατίνια, βόλτες στο δάσος χωρίς μάσκες, αλλά εγώ να είμαι άνεργος 2,5 μήνες και κλεισμένος.

Ξεφτίλες. Καληνύχτα σας!».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Καβάλα – Έκλεισε με Οκεκουόγεν

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το ρόστερ της η Καβάλα, η οποία συμφώνησε με τον Νίκο Οκεκου…