Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “Θα μπορούσα να πω πολλά”

Γιατράς: “Θα μπορούσα να πω πολλά”

makhsgiatrass e1654506719514

Ο Προμηθέας ηττήθηκε από την Τσεντεβίτα κι αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Eurocup, με τον Μάκη Γιατρά να συγχαίρει τους αντιπάλους και να λέει λίγες κουβέντες στη συνέντευξη Τύπου.

“Θα ήθελα να συγχαρώ την Τσεντεβίτα Ολίμπια για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Ευχαριστούμε την Ολίμπια, όλο το σύλλογο για τη φιλοξενία. Θα ανταποδώσουμε, όπως κάνουμε με όλες τις ομάδες, στον μεταξύ μας αγώνα στην Πάτρα. Δυστυχώς για εμάς αυτό σημαίνει πως δεν θα συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Θα μπορούσα να πω πολλά πράγματα, αλλά το μόνο που θα πω είναι πως εύχομαι υγεία σε όλους”, τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Βαγγέλης Μάνζαρης πρόσθεσε: “Νομίζω πως ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι σήμερα. Ειδικά αμυντικά. Είχαμε τον έλεγχο του ρυθμού και παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο. Δυστυχώς, μπήκαμε στο τρίτο δεκάλεπτο με τρία ή τέσσερα συνεχόμενα λάθη και η διαφορά μειώθηκε στους δύο πόντους. Παλέψαμε ως το τέλος. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Χάσαμε το σουτ που θα μπορούσε να δώσει ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Αν ο Ίαν είχε ευστοχήσει σε αυτό το τρίποντο, θα είχαμε πάρει τη νίκη που θέλαμε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…