Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Γιατράς: “O Προμηθέας δεν είναι ούτε στο 10% – Σαν παιδί μου ο Μαντζούκας”

Γιατράς: “O Προμηθέας δεν είναι ούτε στο 10% – Σαν παιδί μου ο Μαντζούκας”

makis giatras promitheas patras e1654114001941

Την άποψη του ότι ο Προμηθέας εξαιτίας των προβλημάτων με τον κορωνοϊό αλλά και την έλλειψη προετοιμασίας δεν είναι ούτε στο 10% των δυνατοτήτων του εξέφρασε μετά την ήττα από τον Ιωνικό ο Μάκης Γιατράς. Παράλληλα, ο τεχνικός των Πατρινών μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ χαρακτήρισε δουλευταρά τον Λευτέρη Μαντζούκα, τον οποίο έχει σαν παιδί του.

Αναλυτικά:

«Το έχω ξαναπεί. Οι δυσκολίες είναι άλλες, δεν είναι αυτές που περνάμε εμείς. Εμείς θα την βρούμε την άκρη μας. Ή δεν θα τη βρούμε. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό, να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο και μακάρι να λύσουμε αυτό το πρόβλημα που περνάμε για να μπούμε στην κανονικότητα. Συνεχίζουμε. Υπάρχουν πολλά πράγματα και πολλές δικαιολογίες που θα μπορούσαμε να πούμε όμως δεν πρόκειται να το κάνουμε. Ο Προμηθέας να είστε σίγουροι θα γίνει όπως πρέπει, το ταμείο θα γίνει στο τέλος και πιστεύω θα είναι θετικό».

Εμείς δεν έχουμε κάνει προετοιμασία. Έχουμε παίξει πέντε παιχνίδια σε 10 μέρες, κάθε μέρα κάτι γίνεται, κάτι συμβαίνει. Αυτό που παρουσιάζουμε δεν είναι ο Προμηθέας, δεν είναι ούτε το 10%. Πάμε μήπως μπορέσουμε να πάρουμε τα παιχνίδια με αλχημείες και τουρλουμπούκι. Δεν είμαστε σε καλή κατάσταση. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε η ομάδα που έβλεπε ο κόσμος και χαιρόταν μπάσκετ. Η ευθύνη είναι δική μου».

Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά. Ο Λευτέρης είναι σαν παιδί μου. Δεν εννοώ μόνο μπασκετικά. Είναι ένα παιδάκι που γνώρισα 12 χρονών. Ό,τι έχει πετύχει, το έχει κάνει επειδή είναι δουλευταράς. Έχει το μυαλό μέσα στο κεφάλι του. Πιστεύω ότι θα πάει ακόμα πιο ψηλά γιατί το αξίζει, αρκεί να μείνει το μυαλό του μέσα στο κεφάλι του».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…