Κεντρική Β' Εθνική Έσπερος: Λάμψη LED στο κλειστό! (pic)

Έσπερος: Λάμψη LED στο κλειστό! (pic)

DSCN2975 1 e1584611682306

Η καραντίνα και η διακοπή των πρωταθλημάτων έχει οδηγήσει αρκετές ομάδες να προχωρήσουν σε αναβάθμιση των γηπέδων τους, με το κλειστό του Εσπέρου Καλλιθέας να είναι ένα από αυτά. Όπως ανέφερε η ομάδα στην οροφή του γηπέδου τοποθετήθηκαν δεκάδες λάμπες LED, ενώ στον σχεδιασμό υπάρχει και πλάνο για συνολική αναβάθμιση του γηπέδου.

Αναλυτικά:

«Μέσα στις μέρες του lockdown o Δήμος Καλλιθέας άρπαξε την ευκαιρία για να δώσει φως, περισσότερο φως στο κλειστό γυμναστήριο “Έσπερος”, στον ιστορικό για εμάς τους γαλανόλευκους Λόφο της Σικελίας.
Δεκάδες νέες λάμπες Led που μπήκαν στην οροφή χάρη σε μια νέα μελέτη θα κάνουν πια πιο εύκολη την προπόνηση και πιο λαμπρούς τους αγώνες των ομάδων μας. Ο δήμαρχος Δημήτρης Κάρναβος στις 10 Δεκεμβρίου επισκέφθηκε μαζί με τον πρόεδρο του Οργανισμού Παιδικής Αγωγής και Άθλησης Μανώλη Κωστάκη το κλειστό για να δει από κοντά το ολοκληρωμένο πια έργο που θα δώσει νέα λάμψη και στην προσπάθεια που κάνει αυτή τη δύσκολη για όλους χρονιά ο Εσπερος.
Στα σκαριά είναι μάλιστα μια νέα μελέτη για μια πιο συνολική αναβάθμιση του γηπέδου.
Μένει τώρα να ανοίξουν με το καλό κάποια στιγμή ξανά τα κλειστά γυμναστήρια για να πάρουν και οι παίκτες γεύση από το και εγένετο φως!
Αυτή η πρωτοβουλία του Δήμου Καλλιθέας ήταν για τον Εσπερο σαν να άναψε 100 χριστουγεννιάτικα δένδρα μαζί. Το καλύτερο δώρο για εμάς για το 2021!
Και εις ανώτερα κ. Δήμαρχε!».

esperos led FB IMG 1608061784013

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Πρωτέας Βούλας: Σοβαρός τραυματισμός για Ξύδα (pic)

Ο Ξύδας τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πρωτέα Βούλα με τα Φανάρια Νάξου Άτυχος στάθηκε …