Κεντρική Λάρισα Έγραψε ρεκόρ η Λάρισα στο ντεμπούτο του Παπανικολόπουλου

Έγραψε ρεκόρ η Λάρισα στο ντεμπούτο του Παπανικολόπουλου

papanikoloplarisa

Παίρνοντας 33 περισσότερους πόντους από το Μεσολόγγι Baxi από τη γραμμή του τριπόντου, η Λάρισα Bread Factory έκανε πιο εύκολη τη δουλειά της και παράλληλα «έγραψε» ρεκόρ. Οι Θεσσαλοί βρήκαν τον στόχο από τα 6,75 συνολικά 18 φορές επίδοση που αποτελεί ρεκόρ για τη φετινή Stoiximan Basket League αφού το προηγούμενο είχε το Μεσολόγγι Baxi στο ματς της 2ης αγωνιστικής με τον Κολοσσό H Hotels.

Για τη Λάρισα Bread Factory αυτή η επίδοση αποτελεί και ρεκόρ στη διετή ιστορία της στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, αφού στις προηγούμενες αγωνιστικές είχε από 13 εύστοχα τρίποντα κόντρα στον ΠΑΟΚ (13/25) και το Περιστέρι (13/27) ενώ στην περσινή σεζόν κορυφαία επίδοση της ήταν και πάλι τα 13 τρίποντα κόντρα στο Ρέθυμνο Cretan Kings εντός (13/35) και το Λαύριο Megabolt εκτός έδρας (13/27).

Η θεσσαλική ομάδα όμως έφτασε σε μία ακόμη πολύ εντυπωσιακή επίδοση. Τα μισά από τα άστοχα σουτ της, κατέληξαν σε επιθετικό ριμπάουντ! Είχε 30 άστοχα σουτ και 15 επιθετικά ριμπάουντ στην κορυφαία επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League αφού η προηγούμενη ήταν εκείνη του 47,1% που είχε το Περιστέρι απέναντι στο Λαύριο Megabolt στην 6η αγωνιστική.

Η Λάρισα Bread Factory πάντως, πήρε μόνο τέσσερις από τους 84 πόντους της με βολές (4/6), σημειώνοντας τη μικρότερη επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League αφού ο ΠΑΟΚ είχε πέντε (5/6) στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ για την 3η αγωνιστική.

Σε ατομικό επίπεδο…

*Ο Τζέιμς Ουέμπ ήταν ένας από τους κορυφαίους της Λάρισας Bread Factory στην άνετη νίκη επί του Μεσολογγίου Baxi, φτάνοντας για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σε double-double που του έδωσε ξανά την πρωτιά της σχετικής λίστας αφού έφτασε τα τέσσερα και ξεπέρασε κατά ένα τον Γιάννη Κουζέλογλου.

*Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε 12 πόντους και 13 ριμπάουντ ενώ σε ανάλογη επίδοση έφτασε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της θεσσαλικής ομάδας με τον Άρη και το Περιστέρι αλλά και κόντρα στον Κολοσσό H Hotels.

*Αυτό ήταν συνολικά το πέμπτο double-double της Λάρισας Bread Factory που έχει ξανά την πρωτιά της αντίστοιχης λίστας, αφού ακολουθεί με τέσσερα ο Άρης.

*Από την πλευρά του Μεσολογγίου Baxi, ο Κέβιν Λάνγκφορντ έφτασε σε ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα. Με την 114η εμφάνιση του μπήκε στην πρώτη 50άδα των ξένων με τα περισσότερα παιχνίδια στη Stoiximan Basket League. Ο Αμερικανός φόργουορντ έφτασε στην 50ή θέση τον Σάβο Τζιγκάνοβιτς και τον Ντράγκαν Τσέρανιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λάρισα

Δειτε επισης

Τέλος ο Ριζούλης από την Λάρισα: «Δεν πάω εγώ φυλακή για μια ομάδα»

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τα χρέη ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Λάρισας ο Θοδωρής Ριζούλης, όπ…