Κεντρική Β' Εθνική Διαμαντόπουλος: “Το μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες τελείωσε για φέτος”

Διαμαντόπουλος: “Το μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες τελείωσε για φέτος”

Μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να διατηρήσει το “λουκέτο” στα πρωταθλήματα μέχρι και τουλάχιστον τις 7 Ιανουρίου, ο Γιώργος Διαμαντόπουλος εξέφρασε την άποψη ότι το μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες τελείωσε για φέτος , μιας κι όταν κι αν ανοίξει θα είναι μία τραγωδία.

Αναλυτικά η ανάρτηση του στο facebook:

“Το μπάσκετ στις εθνικές κατηγορίες τελείωσε για φέτος όταν κ αν ανοίξει θα είναι μια τραγωδία με τους παίκτες τόσο καιρό στα σπίτια τους.. Μετά από το περσινό lockdown έγινε μεγάλος αγώνας να επαναφέρουμε τους αθλητές σε μια κατάσταση έρχεται το φετινό ακόμα χειρότερο κ το έργο πλέον θα είναι όχι δύσκολο αλλά επικίνδυνο πρώτα απ’όλα για τους αθλητές…

Ο φόβος σοβαρών τραυματισμών θα είναι μεγαλύτερος από το αυστηρό πρωτόκολλο σε συνδυασμό με τα τεστ γιανα υπάρχει κανονικά δραστηριότητα…Το χειρότερο απ’όλα είναι ότι για τους μη ανθρώπους του χώρου δεν έχει γίνει αντιληπτό πόσες οικογένειες σε όλη τη χώρα θα πεινανε… Αθλητισμός ώρα μηδέν λοιπόν.. Τουλάχιστο να ανοίξουν τα μαγαζιά κ τα εστιατόρια γιατί θα πεινάσει πολυς κόσμος…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …