Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Χωρίς Χολ με Ολυμπιακό ο Ερυθρός Αστέρας – Απόθεωση από Ομπράντοβιτς

Χωρίς Χολ με Ολυμπιακό ο Ερυθρός Αστέρας – Απόθεωση από Ομπράντοβιτς

Σάσα Ομπράντοβιτς

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για τον αγώνα του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό (10/12, 20:00). Ο προπονητής των Σέρβων αποθέωσε τους Πειραιώτες, ενώ τόνισε ότι ο Λάνγκστον Χολ δεν θα αγωνιστεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ο άλλοτε γκαρντ του Κολοσσού Ρόδου και του Προμηθέα είναι τραυματίας

“Έπαιξαν εξαιρετικά την Τρίτη. Παρά το γεγονός ότι παίζουν τα λιγότερα παιχνίδια από όλες τις ομάδες στην Ευρωλίγκα, οι παίκτες του μπάσκετ του Ολυμπιακού έχουν τεράστια εμπειρία, απειλούν από όλες τις θέσεις, έχουν σπουδαίους παίκτες, και θα έλεγα ότι έχουν ίσως το καλύτερο δίδυμο στην δημιουργία σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, με τη φόρμα στην οποία βρίσκονται οι Σλούκας και Σπανούλης. σημαντικό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Εξαιρετικοί φυσικοί στις θέσεις των ψηλών, οι οποίοι επίσης τρέχουν, τοποθετούνται σωστά και πηδούν καλά. Είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται το ίδιο σε σύγκριση με τρεις ή τέσσερις εβδομάδες πριν, είχαν προβλήματα με το κορωνοϊό, και κάποιους τραυματισμούς. Τώρα φαίνονται διαφορετικά, όλοι είναι εκεί και επέστρεψαν με εξαιρετικό τρόπο με αυτή τη νίκη στη Βαρκελώνη. Θα πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι για να φτάσουμε στους απαραίτητους πόντους”, ήταν τα λόγια του Σάσα Ομπράντοβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κούκοτς: «Ο Γκος άλλαξε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό»

Ο Τόνι Κούκοτς δηλώνει πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι ο κορυφαίος όλων. Ο Τόνι Κούκοτς πα…