Κεντρική NBA Χάρντεν: Σύντομα η ανταλλαγή του, νέοι “μνηστήρες” για την περίπτωση του (pic)
NBA

Χάρντεν: Σύντομα η ανταλλαγή του, νέοι “μνηστήρες” για την περίπτωση του (pic)

james harden rockets celtics

Νέα δεδομένα φαίνεται να μπαίνουν στην υπόθεση του Τζέιμς Χάρντεν, με το επικείμενο trade του από το Χιούστον να έχει νέους υποψήφιους και να πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του ESPN, Μπράιαν Γουίντχορστ, η ανταλλαγή του θα προχωρήσει πολύ σύντομα, με νέες ομάδες να μπαίνουν στο κυνήγι του.

Ο “Μούσιας” έχει δώσει στους Ρόκετς την λίστα με τις πρώτες επιλογές του που δεν είναι άλλες από τους  Νετς, τους Χιτ και τους Σίξερς, με τους Σέλτικς και τους Νάγκετς να μπαίνουν σφήνα στην περίπτωση του. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Βοστόνης φέρεται να έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του, θέλοντας να ενίσχυση ακόμα περισσότερο την πολύ καλή περιφέρεια της με τους Τέιτουμ, Σμαρτ και Μπράουν να είναι εκτός των διαπραγματεύσεων.

Παράλληλα, να τον εντάξουν στο δυναμικό τους θέλουν και οι Νάγκετς, οι οποίοι έχουν αρκετές φιλοδοξίες μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή σεζόν. Βέβαια, τα… πρόσφατα καμώματα του μόνιμου πρώτου σκόρερ του ΝΒΑ έχουν ρίξει αρκετά την αξία του, με τις διαπραγματεύσεις με τους Ρόκετς να μην είναι καθόλου εύκολες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…