Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Αποθέωσε Σπανούλη και Ολυμπιακό ο Πονσαρνάου!

Αποθέωσε Σπανούλη και Ολυμπιακό ο Πονσαρνάου!

ponsarnau

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής της Βαλένθια, Τζάουμε Πονσαρνάου, ο οποίος αποθέωσε και τον Βασίλη Σπανούλη..

«Ο Σπανούλης είναι ένας παίκτης με ξεχωριστές και αποφασιστικές αρετές, αλλά αυτό που μας εκπλήσσει περισσότερο, είναι το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται. Είναι ένας παίκτη που βοηθά την ομάδα του στις δύσκολες στιγμές. Έχει νικήσει στα Final Four… Όμως, ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που σεβόμαστε πολύ, καθώς παίζουν πολύ καλά. Έχουν μία πολύ ελκυστική φιλοσοφία παιχνιδιού, πολύ δυναμική, όπου κινούνται στην άμυνα και δεν είναι εύκολο να κάνεις αυτό που έχεις σχεδιάσει. Έχουν πολύ καλούς παίκτες και πρόκειται για μία τεράστια πρόκληση για εμάς
», δήλωσε αρχικά ο Τζάουμε Πονσαρνάου και πρόσθεσε:

«Αυτή την εποχή είναι ξεκάθαρο πως η αναλογία νικών στην έδρα σου είναι πεσμένη και φυσικά αυτό δεν βοηθά τους γηπεδούχους. Εμείς πιστεύω ότι έχουμε καλή αναλογία. Ωστόσο, παρά την απουσία του κόσμου, περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Έχουμε μεγάλο σεβασμό στους παίκτες τους και στον τρόπο που παίζουν και εμείς ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…