Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Αποκαλύψεις για τα καταστήματα, ποια θα ανοίξουν πρώτα – «Παράθυρο» για περισσότερες ελευθερίες

Αποκαλύψεις για τα καταστήματα, ποια θα ανοίξουν πρώτα – «Παράθυρο» για περισσότερες ελευθερίες

dromos

Αποκαλυπτικός για το άνοιγμα της αγοράς εμφανίστηκε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα περιέγραψε τα βήματα που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση το επόμενο διάστημα μέχρι τις γιορτές, αποκαλύπτοντας ποιες επιχειρήσεις θα προηγηθούν των καταστημάτων λιανικής.

Όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός Ανάπτυξης, θα προηγηθεί το άνοιγμα των επιχειρήσεων που έχουν μικρή κινητικότητα, τα κομμωτήρια και τα κουρεία, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι, ότι ανοίξει θα ανοίξει με μεγάλη προσοχή.

Ταυτόχρονα, προανήγγειλε και ο ίδιος μετά τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα ότι, όταν ανοιξει το λιανεμπόριο θα αλλάξει και η ώρα έναρξης της απαγόρευσης κυκλοφορίας, χωρίς ωστόσο να αλλάξει κάτι στην βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας η οποία και θα παραμείνει.

Σημειώνεται πως ο κος Παπαθανάσης άφησε ανοιχτό στις πράσινες περιοχές να ανοίξουν περισσότερες δραστηριότητες.

Υπογράμμισε ότι τα μέτρα απο την πλευρά της κυβέρνησης είναι έτοιμα και μόλις δώσουν το πράσινο φως οι επιστήμονες, ο πρωθυπουργός θα λαβει την τελική απόφαση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…