Κεντρική Basket League Άρης Αγωνία για Μιλόσεβιτς

Αγωνία για Μιλόσεβιτς

milan milosevic e1603994418367

Ο Άρης αντιμετωπίζει αύριο (13/12, 16:00, ΕΡΤ3), εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Μιλώντας στο www.arisbc.gr, για το αυριανό παιχνίδι, ο προπονητής της ομάδας, Σάββας Καμπερίδης, τόνισε:

“Η φύση του συγκεκριμένου αγώνα συσπειρώνει έτσι κι αλλιώς τις ομάδες, ανεξάρτητα από την κατάσταση, στην οποία βρίσκονται. Πιστεύω πως η εγρήγορση, από την πλευρά των παικτών, θα είναι σε υψηλά επίπεδα. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, σε σχέση με αυτό που έχουμε συνηθίσει, γιατί θα απουσιάζει ο κόσμος από τις κερκίδες. Η κάθε ομάδα εκπροσωπεί τον κόσμο της και σε τέτοιες αναμετρήσεις υπάρχει επιπλέον κίνητρο για να διεκδικήσεις τη νίκη. Σε αυτούς τους αγώνες, δεν υπάρχουν φαβορί. Έχει μεγάλη σημασία το πως θα παρουσιαστούν οι ομάδες, το πάθος που θα δείξουν μέσα στο γήπεδο και η συγκέντρωση στις κρίσιμες στιγμές”.

Αμφίβολος ο Μιλόσεβιτς

Οι “κίτρινοι” ολοκλήρωσαν σήμερα (12/12) την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον συμπολίτη, με μια μεσημεριανή προπόνηση στο “Nick Galis Hall”. Ο Μίλαν Μιλόσεβιτς, εξαιτίας των ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα του αριστερού του ποδιού, δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και η συμμετοχή του στο αυριανό (13/12) παιχνίδι είναι εξαιρετικά αμφίβολη. Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου, με τη χρήση video.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…