Κεντρική Ηρακλής Ζιάγκος: “H δήλωση μου για τις αποφάσεις των διαιτητών είχε χιουμοριστικό χαρκτήρα”

Ζιάγκος: “H δήλωση μου για τις αποφάσεις των διαιτητών είχε χιουμοριστικό χαρκτήρα”

vaggelis ziagkos iraklis

Σε διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με τα όσα είπε εχθές (14/11) στην συνέντευξη τύπου μετά την νίκη του Ηρακλή κόντρα στον Ιωνικό προχώρησε ο Βαγγέλης Ζιάγκος. Ο τεχνικός των “κυανόλευκων” μεταξύ άλλων είχε αναφέρει ότι:

«Tο σημερινό παιχνίδι μου θύμισε ασυναίσθητα ένα παλιό τραγούδι, που τραγουδούσαν η Μοσχολιού και ο Ζαμπέτας. Και λέει “επεμβαίνεις, επεμβαίνεις με ντέτεκτιβ κι αποστολές, με εντάλματα κι υποκλοπές, είσαι σκέτο παρακράτος, είσαι σκέτο παρακράτος”. Για κάποιο λόγο μου ήρθε αυτό το τραγούδι στο μυαλό. Να το ψάξετε να το ακούσετε, είναι ωραίο».

Ωστόσο, ο Βαγγέλης Ζιάγκος σε σημερινές του δηλώσεις διευκρίνισε ότι: «Επειδή οι καιροί είναι περίεργοι και η χθεσινή μου αναφορά στη συνέντευξη Τυπου προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά, θα ήθελα για λόγους ηθικής τάξης να ξεκαθαρίσω το εξής: σκοπός της αναφοράς μου ήταν να εκφράσω με χιουμοριστική διάθεση τη διαφωνία μου σε κάποιες αποφάσεις των διαιτητών και μόνο. Δεν υπονόησα ούτε την εμπλοκή τρίτων ούτε κακή προθεση ή δόλο από τους διαιτητές. Είναι καταστάσεις που πάντα συμβαίνουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Ηρακλής

Δειτε επισης

Νέα σελίδα για τον μπασκετικό σήμα του Ηρακλή

Ο μπασκετικός Ηρακλής αλλάζει σελίδα αλλά και εποχή καθώς το καινούργιο σήμα αποκαλύπτει π…