Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών «Υπήρχε μια φήμη ότι θα πάει στον Ολυμπιακό, δεν συνέβη κάτι τέτοιο»

«Υπήρχε μια φήμη ότι θα πάει στον Ολυμπιακό, δεν συνέβη κάτι τέτοιο»

marios olympios min scaled

Ο Μάριος Ολύμπιος μίλησε στον Over FM και την εκπομπή «Overage» με τους Γιώργο Χελάκη και Γιώργο Κογκαλίδη για τον Λευτέρη Μαντζούκα και τις φήμες για τον Ολυμπιακό.

Ο 17χρονος φόργουορντ του Προμηθέα πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στην Γκραν Κανάρια, πετυχαίνοντας 24 πόντους.

Η απόδοσή του μόνο τυχαία δεν ήταν, όπως εξηγεί ο μάνατζέρ του…

«Καλό θα είναι να χαρούμε αυτό που έκανε το παιδί χθες, να είμαστε ευχαριστημένοι μ’ αυτό που έχουμε τώρα. Όλοι θέλουμε και το ΝΒΑ και τα πάντα, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να γίνονται και να λέγονται στη σωστή στιγμή. Έκανε κάτι εκπληκτικό χθες και για μένα είναι πολύ συγκινητικό, είναι ένα παιδί που δουλεύει δέκα ώρες τη μέρα, μπορεί να λέω και λίγο. Είναι ένα παιδί το οποίο όλοι θα πουν ότι είναι πιο ώριμος από την ηλικία του. Είναι πολύ προσγειωμένος στους στόχους του, είναι ένα παιδί το οποίο πραγματικά θέλει να πετύχει το μάξιμουμ στο μπάσκετ και το προσπαθεί από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι την ώρα που θα κοιμηθεί. Η προτεραιότητά του πραγματικά είναι το μπάσκετ».

Το καλοκαίρι, δημοσιεύματα έκαναν λόγο για συμφωνία του Μαντζούκα με τον Ολυμπιακό…

«Υπήρχε μια φήμη ότι θα πάει στον Ολυμπιακό, ότι είναι τελειωμένη υπόθεση, δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Ζήσαμε και ζούμε δύσκολες καταστάσεις. Δεν έγινε κάτι στο βαθμό που ακούστηκε. Να πούμε, όμως, και λίγο για τον Προμηθέα, που είναι το σπίτι του, η ομάδα του. Έχω κάνει πολλά πράγματα κι εγώ κι οι γονείς του, αλλά κι ο σύλλογος που παίζει. Υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση γιατί κι ο κ. Λιόλιος έχει πιστέψει από νωρίς αυτό το παιδί».

Πηγή: Over FM

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…