Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τζένκινς: “Η απουσία του Χάρισον είναι ευκαιρία για τον Λαρεντζάκη”

Τζένκινς: “Η απουσία του Χάρισον είναι ευκαιρία για τον Λαρεντζάκη”

charles jenkins olympiacos piraeus eb20 e1605093016301

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο (12/11) την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με τον Τσαρλς Τζένκινς στις δηλώσεις του στην mdeia day του αγώνα να εστιάζει στην άμυνα, τονίζοντας ότι είναι κλειδί για την συνέχεια. Παράλληλα, ο γκαρντ των ερυθρολεύκων αναφέρθηκε στην απουσία του Άαρον Χάρισον, τονίζοντας ότι είναι ευκαιρία για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να αποδείξει ότι αξίζει να είναι στην δωδεκάδα.

Αναλυτικά:

«H Άλμπα είναι μία πολύ καλή ομάδα. Σκληρή ομάδα με παίκτες που παίζουν μαζί χρόνια. Η βαθμολογική της θέση δεν ανταποκρίνεται στην αξία της. Το σημαντικό είναι να παίξουμε τόσο καλά στην άμυνα, όπως κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι για να πάρουμε την νίκη.

Η άμυνα θα είναι το κλειδί στην συνέχεια της σεζόν. Για μένα που σκέφτομαι αμυντικά το κάνει πιο εύκολο, γιατί ο Σλούκας είναι εξαιρετικός πασέρ, μπορεί να βοηθήσει στην επίθεση, πολύ καλός στο transition. Είναι αυτός που βοηθά να τρέχει η ομάδα.

Δεν νομίζω ότι θα έχω μεγαλύτερο ρόλο με τον τραυματισμό του Χάρισον. Ο ρόλος μου είναι να παίζω καλή άμυνα και να δημιουργώ κενά στην επίθεση. Η απουσία του Χάρισον είναι ευκαιρία για τον Παπανικόλαου που ανεβαίνει στα τελευταία ματς, αλλά και για τον Λαρεντζάκη να δείξει ότι αξίζει μία θέση στη 12αδα».

Πηγή: Over FM

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΡΤ

Διαμαρτυρία προς την ΕΡΤ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Με επιστολή προς την ΕΡΤ η ΚΑΕ Ολυμπιακός…