Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Τσαλδάρης: “Ο Αλεξέι είναι έτοιμος να παλέψει, έχει πολύ ταλέντο”

Τσαλδάρης: “Ο Αλεξέι είναι έτοιμος να παλέψει, έχει πολύ ταλέντο”

tsaldaris

Ο προπονητής της αναπτυξιακής ομάδας αλλά και υπεύθυνος των ακαδημιών του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τσαλδάρης, μίλησε στην εκπομπή Overall και στους Λένα Καραλή και Μένιο Σακελλαρόπουλο για την επιλογή του Αλέξανδρου Ποκουσέφσκι στο n17 στα Draft του NBA.

Όσον αφορά την επιλογή του Ποκουσέφσκι στο n17 από τους Thunder ανέφερε: “Είμαστε χαρούμενοι για τον Αλέξανδρο. Είχε λίγο στρες όλο το βράδυ αλλά τέλος κάλο όλα καλά. Είναι πολύ κάλο το νούμερο που επιλέχθηκε. Πέρα από το ύψος έχει μεγάλη ικανότητα να κινείται αρκετά με τη μπάλα. Το DNA του είναι να κινείται περιφερειακά. Βλέπει γήπεδο, πασάρει τη μπάλα, έχει καλή αντίληψη και έτσι ξεπερνάει τα σωματικά του εμπόδια”.

Για το μέλλον του εκεί δήλωσε: “Δεν ξέρω τι απαιτήσεις θα έχει η ομάδα του, αλλά θεωρώ πως θα μπει από την πρώτη μέρα στο γήπεδο να προσπαθήσει. Εξαρτάται από το τι ζητάει η ομάδα του. Όλα τα παιδιά έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους το NBA. Όλοι όσοι ασχολούμασταν από παιδιά”.

Κλείνοντας, για την κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό στο μπάσκετ δήλωσε: “Πάντα προέχει η υγεία. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να μπούμε στα γήπεδα και να παίζουμε. Υπάρχουν παιδιά που ζούνε από αυτό. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι να βρούμε λύση σε αυτό το κομμάτι. Υπάρχουν προγράμματα εκγύμνασης, αλλά κάποια παιδιά γυμνάζονται με την ομάδα της Ευρωλίγκας. Έχουμε την εμπειρία από το πρώτο lock down”.

Πηγή: Over FM 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …