Κεντρική NBA Τρελό σενάριο για Χάρντεν!
NBA

Τρελό σενάριο για Χάρντεν!

james harden 2

Η κατάσταση στους Χιούστον Ρόκετς μετά τις αποχωρήσεις των Ντ’ Αντόνι και Μόρεϊ μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγω για δυσαρέσκεια και ανησυχία των Χάρντεν και Ουέστμπρουκ για το μέλλον της ομάδας.

Έτσι, μετά τα διάφορα σενάρια περί ανταλλαγής του “Russ” έσκασε βόμβα μεγατόνων, η οποία θέλει τους Νετς να έχουν στο στόχαστρο τους τον Τζέιμς Χάρντεν. Σύμφωνα με το Sports Illustrated, η ομάδα του Μπρούκλιν έχει βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων τους  Σπένσερ Ντιγουίντι, Κάρις ΛεΒέρτ, Τορίν Πρινς και Τζάρετ Άλεν.

Μάλιστα, δίνουν το ελεύθερο στο Χιούστον να διαλέξουν ποιον ή ποιους από τους παραπάνω παίκτες θέλουν ώστε να τους παραχωρήσουν τον μόνιμο πρώτο σκόρερ του ΝΒΑ. Στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η διαπραγματεύσεις είναι σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο και το deal έχει αρκετές πιθανότητες να ολοκληρωθεί.

Σε κάθε περίπτωση αν τελικά ο “Μούσιας” μετακομίσει στο Μπρούκλιν, τότε η ομάδα άμεσα θα γίνει φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου του ΝΒΑ, ενώ θα έχουμε και πάλι την επιστροφή ομάδας με “big Three” στο ΝΒΑ, κάτι που σταμάτησε μετά την αποχώρηση του Ντουράντ από τους Ουόριορς.

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…