Κεντρική NBA Τότε λήγει η προθεσμία για την ανανέωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο!
NBA

Τότε λήγει η προθεσμία για την ανανέωση του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

ANTETOKOUNMPO BUCKS 2

Κάτι παραπάνω από ένα μήνα έχει στη διάθεσή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για να πάρει τις οριστικές αποφάσεις για την καριέρα του. Ο γνωστός δημοσιογράφος Άντριαν Βοϊναρόφσκι του ESPN έγραψε σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης ότι ο back-to-back MVP του NBA έχει διορία μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου για να ανανεώσει με τους Μιλγουόκι Μπακς.

21 Δεκεμβρίου λήγει το χρονικό όριο για όποιον παίκτη θέλει να υπογράψει νέο super max συμβόλαιο και ο Έλληνας παίκτης εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία. Συνεπώς, οι επόμενες εβδομάδες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον του 26χρονου σούπερ σταρ. Τα «ελάφια» μπορούν να του προσφέρουν ένα συμβόλαιο με «αστρονομικές» απολαβές, ωστόσο αυτό φαίνεται πως δεν θα αποτελέσει το πρώτο κριτήριο για την επιλογή του Γιάννη.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τα αμερικανικά Μέσα, ο Αντετοκούνμπο θα περιμένει να δει τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του και μετά θα πάρει την απόφασή του. Ο Αντετοκούνμπο πρέπει να ζυγίσει τα δεδομένα και να αποφασίσει τι θα κάνει, καθώς σε περίπτωση που δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του είναι πιθανό να παραχωρηθεί με ανταλλαγή για να μην τον χάσουν οι Μπακς ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2021.

Πάντως, στην περίπτωση που ο Γιάννης θελήσει να αποχωρήσει οι ενδιαφερόμενοι θα είναι αρκετοί (Χιτ, Γουόριορς, Μάβερικς).

Πηγή: Over FM 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…