Κεντρική A2 Το “ευχαριστώ” του Πουλιανίτη
A2

Το “ευχαριστώ” του Πουλιανίτη

Ο Στέλιος Πουλιανίτης ευχαρίστησε τον Απόλλωνα, τους ανθρώπους της ομάδας καθώς και τους επιτελείς του νοσοκομείου Πάτρας για τη βοήθεια τους, μετά τον τραυματισμό του στο σαγόνι στο παιχνίδι με την Καρδίτσα.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Η οικογένεια μου και εγώ με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε τις βαθύτατες ευχαριστίες στον πρόεδρο κ. Αθανασίου Γεώργιο και το λοιπό Δ.Σ. του Απόλλωνα Πάτρας, στον προπονητή Νίκο Βετούλα, το staff και όλους τους παίκτες της ομάδας όπως και την οικογένεια Μολφέτα, για την αμέριστη συμπαράσταση και την άοκνη βοήθεια που προσέφεραν και προσφέρουν σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου.

Επίσης το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας «Η Παναγιά η Βοήθεια» την στοματική γναθοπροσωπική χειρουργική κλινική, τη διευθύντρια κα. Μιράντα Αλεξοπούλου, τον επιμελητή κο. Παναγιώτη Νταή και τον διευθυντή κο. Γιώργο Μουτούση όπως και όλο το προσωπικό για τη βοήθεια και τη φροντίδα κατά τις ημέρες νοσηλείας και του χειρουργείου μου.

Είμαι ελάχιστους μήνες στην οικογένεια του Απόλλωνα Πάτρας και αυτή η άτυχη στιγμή με έκανε να νιώσω σα να βρίσκομαι χρόνια. Η οικογένεια μου κι εγώ νιώθουμε βαθιά ευγνωμοσύνη και εύχομαι να μπορέσουμε μελλοντικά να ανταποδώσομε την αγάπη, τη στοργή και τη ζεστασιά που πήραμε όλες αυτές τις μέρες.Πιστεύω ότι ο προπονητής, το staff και οι συμπαίκτες μου θα πετύχουν τον πολυπόθητο στόχο και ανυπομονώ να γυρίσω στο γήπεδο και να είμαι ξανά μαζί τους.

Στέλιος Πουλιανίτης»

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Μπουρούσης – Επιστρέφει για χάρη της Καρδίτσας

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Γιάννης Μπουρούσης με τη φανέλα της ομάδας που ξεκίνησε…