Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Το “ευχαριστώ” του ΠΑΟΚ στις εθελόντριες νοσηλεύτριες και το προσωπικό (pic)

Το “ευχαριστώ” του ΠΑΟΚ στις εθελόντριες νοσηλεύτριες και το προσωπικό (pic)

H κατάσταση με την διάδοση της πανδημίας στην Θεσσαλονίκη έχει χτυπήσει κόκκινο εδώ και μερικές εβδομάδες με τα νοσοκομεία της πόλης να ασφυκτιούν, και εθελόντριες νοσοκόμες να πηγαίνουν στην πόλη ώστε να βοηθήσουν όσο μπορούν να βελτιωθούν τα πράγματα.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ με ανακοίνωση της θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την βοήθεια, και ευχαρίστησε τις εθελόντριες αλλά και όλο το προσωπικό των νοσοκομείο που δίνει την μάχη με τον θανατηφόρο ιό.

Αναλυτικά:

«Τις τελευταίες εβδομάδες, η Θεσσαλονίκη μας δίνει τον πιο σημαντικό αγώνα απέναντι σε έναν πολύ σκληρό αντίπαλο, τον κορονοϊό. Όπως πολύ καλά ξέρουμε, σε αυτούς τους αγώνες δεν περισσεύει κανείς. Η ατομική ευθύνη είναι πολύ σημαντική, αλλά στην κατάσταση που βρισκόμαστε, στην πρώτη γραμμή βρίσκεται τα ιατρικό προσωπικό.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει τις εθελόντριες νοσηλεύτριες που αψηφούν τους κινδύνους και επιλέγουν από το πρωί της Πέμπτης να μπουν στην μάχη κατά του κορονοϊού στις ΜΕΘ και φυσικά το ιατρικό προσωπικό όλων των νοσοκομείων της Θεσσαλονίκης που ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά. Το ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μας είναι λίγο και η ευγνωμοσύνη μας απεριόριστη».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ: Δηλώσεις Βλάντο Γιάνκοβιτς στην πρώτη του προπόνηση

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς βρέθηκε στο PAOK Sports Arena, στην Πυλαία για να κάνει την πρώτη του …