Κεντρική A2 Το μήνυμα του Αγρινίου για τον Οκεκουόγεν
A2

Το μήνυμα του Αγρινίου για τον Οκεκουόγεν

Το Αγρίνιο συνεχάρη τον Νίκο Οκεκουόγεν και του ευχήθηκε τα καλύτερα στη διαδικασία του ντραφτ του ΝΒΑ, όπου είναι υποψήφιος.

Ο 23χρονος σέντερ (2,13μ.) γεννήθηκε στην Αθήνα από Νιγηριανούς γονείς και αναδείχθηκε από τον Φιλαθλητικόμ ενώ φέτος πρόλαβε να αγωνιστεί για λίγο με την ομάδα του Αγρινίου.

Η ανακοίνωση του Αγρινίου:

“Το Δ.Σ του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου με ιδιαίτερη χαρά θέλει να εκφράσει τα συγχαρητήρια του και παράλληλα να ευχηθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στον αθλητή μας Νίκο Οκεκοουγεν για τη συμμετοχή του στο NBA Draft 2020.

Το μεγάλο αυτό βήμα του Nίκου, μας χαροποιεί ιδιαίτερα και δικαιώνει την επιλογή του προπονητικού μας επιτελείου που αρχές Οκτωβρίου και ενώ ήδη είχε ξεκινήσει η αγωνιστική σεζόν, εισηγήθηκε για την απόκτηση του και επέμεινε να προσφέρουμε μπασκετικη στέγη, έτσι ώστε να αναδείξει το πλούσιο ταλέντο του.

Η ενσωμάτωση του Νίκου στην οικογένεια του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου, η εξέλιξη του, η πορεία του μας δίνει ένα επιπλέον αίσθημα ικανοποίησης, καθώς επιβεβαιώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως το προπονητικό πρόγραμμα που έχουμε καταρτίσει όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στις Εθνικές Κατηγορίες και έχει τροφοδοτήσει το Ελληνικό μπάσκετ με αρκετούς άλλους αθλητές, είναι στη σωστή κατεύθυνση.

Η συμμετοχή του Νίκου στο NBA Draft 2020, μας κάνει υπερήφανους όχι μόνο, όλους εμάς στην οικογένεια του Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου, αλλά και ολόκληρη την πόλη του Αγρίνιου, που εκπροσωπείται έπαξια από τον Νίκο στο υψηλότερο μπασκετικο στερέωμα.
Νίκο ο Α.Ο και η πόλη του Αγρίνιου είναι μαζί σου.

Καλή επιτυχία!!!!
Μετά τιμής
Το Δ.Σ Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Αγρίνιο: Ανακοίνωσε Κυριλή και Βακουφτσή

Ο Δημήτρης Κυριλής επιστρέφει στο Αγρίνιο, μετά τη σύντομη περιπέτεια του με την ομάδα της…