Κεντρική Διεθνή Το AP ανακοίνωσε τον θάνατο του Εντι Τζόνσον κι αυτός απείλησε με μηνύσεις (pics)

Το AP ανακοίνωσε τον θάνατο του Εντι Τζόνσον κι αυτός απείλησε με μηνύσεις (pics)

ΕDDIE

Η αλήθεια είναι πως το Associated Press πιάστηκε λίγο αδιάβαστο. Ή μάλλον αρκετά αδιάβαστο.

Όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος, όμως καλύτερα να σας εξηγήσουμε που ακριβώς το πηγαίνουμε.  Στις 26 Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή ο Έντουαρντ Τζόνσον, ο οποίος είχε χάσει αρκετή από την λάμψη του παρελθόντος, καθώς τα τελευταία χρόνια ήταν στην φυλακή. Ο 65χρονος, που αγωνίστηκε σε Χοκς, Καβαλίερς και Σουπερσόνικ είχε δεχτεί ισόβια κάθειρξη καθώς είχε κακοποιήσει σεξουαλικά 8 χρονο κορίτσι, με τα ίχνη του να σταματούν εκεί.

Στις 3 Νοεμβρίου, αρκετές ημέρες δηλαδή μετά, έγινε γνωστός ο θάνατός του μεγαλύτερου αδερφού του επίσης ΝΒΑερ Φρανκ Τζόνσον, στις φυλακές της Φλόριντα.

Και κάπου εδώ φτάνουμε στο Associated Press που υπέπεσε σε μία τεράστια γκάφα! Τι έκανε; Έγραψε πως ο γνωστός μας από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό, Έντι Τζόνσον (Έντουαρντ Λι Τζόνσον Τζούνιορ), έφυγε από την ζωή.

Μάλιστα σε κείμενό του συνόδεψε την πολύπαθη ζωή του 65χρονου, κάνοντας τον έξαλλο και αναγκάζοντας τον να απειλήσει με μηνύσεις.

Ο Φαστ Έντι, αφού πρώτα έγραψε στον επισημο λογαριασμό του Associated Press ότι πρόκειται για ψέματα και ζήτησε να κατεβάσουν το ποστάρισμα, απείλησε το Μέσο πως θα προβεί σε μηνύσεις εάν δεν προχωρήσουν σε αλλαγή φωτογραφίας.

Μετά το… σούσουρο, το κείμενο παρέμεινε στον «αέρα» με το Associated Press να το ενημερώνει εκ νέου, εξηγώντας ότι είχε γίνει λάθος με την φωτογραφία.

johnson1

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο τίμησε τον Γκάλη

Ο Γκάλης τιμήθηκε στο Γενικό Προξενείο στο Σικάγο για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητ…