Κεντρική Ασίστ Εκτός παρκέ Θεσσαλονίκη: Ανακοινώνεται καθολικό lockdown όπως τον Μάρτιο, απαγόρευση κυκλοφορίας, επιστρέφουν τα SMS

Θεσσαλονίκη: Ανακοινώνεται καθολικό lockdown όπως τον Μάρτιο, απαγόρευση κυκλοφορίας, επιστρέφουν τα SMS

Κορωνοϊός

Γενικό Lockdown για 15 μέρες ανακοινώνει σε λίγη ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πετσας στην ενημέρωση πολιτικών συντακτών. Θα τεθεί σε ισχύ από αύριο το πρωί.

Συναγερμός έχει σημάνει στην Θεσσαλονίκη μετά την έκρηξη κρουσμάτων που παρατηρείται τις τελευταίες μέρες, με την κυβέρνηση να παίρνει την απόφαση για καθολικό lockdown όπως τον Μάρτιο, επιστροφή των SMS και απαγόρευση κυκλοφορίας.

Την ανακοίνωση θα την κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στις 13:30. Η κατάσταση στη Θεσσαλονίκη φαίνεται πως έχει τεθεί εκτός ελέγχου με τον δήμαρχο της πόλης να τονίζει πως «είμαστε σε πόλεμο» ενώ ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας να εισηγείται έξτρα μέτρα για την πόλη.

Επιστροφή των SMS, απαγόρευση κυκλοφορίας και κλειστά καταστήματα

Κλειστά θα είναι όλα τα καταστήματα ακόμα και στο λιανεμπόριο και οι μετακινήσεις θα γίνονται μόνο με sms. Τα σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, σε λίγη ώρα αναμένεται να ανακοινωθεί ολικό lockdown στη Θεσσαλονίκη και απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ. Κλειδώνει η επιστροφή των SMS για τις μετακινήσεις των πολιτών.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Εκτός παρκέ

Δειτε επισης

Ο Αναστόπουλος… επιστρέφει στην Ευρώπη

Ο Παναγιώτης Αναστόπουλος ξανά στο προσκήνιο. Είναι από εκείνους τους ανθρώπους που εκών ά…