Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Σκουρτόπουλος: “Δεν παίξαμε σωστά, νίκη πάση θυσία με την Βουλγαρία”

Σκουρτόπουλος: “Δεν παίξαμε σωστά, νίκη πάση θυσία με την Βουλγαρία”

Η Εθνική μας γνώρισε την πρώτη της ήττα στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ από την Λετονία, με τον Θανάση Σκουρτόπουλο να τονίζει ότι η ομάδα δεν έπαιξε σωστά και συγκεντρωμένα. Παράλληλα, ο τεχνικός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ανέφερε ότι το βλέμμα όλων πλέον είναι στην Βουλγαρία, την οποία είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε.

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Δεν παίξαμε σωστά, δεν ήμασταν όσο σκληροί και συγκεντρωμένοι έπρεπε. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, αλλά ακόμη περισσότερο για τη Λετονία. Τους δώσαμε το δικαίωμα να παίξουν με αυτοπεποίθηση, να δημιουργήσουν, να σουτάρουν και να πάρουν 40 πόντους από λάθη δικά μας και επιθετικά ριμπάουντ.

Δεν έχουμε το χρόνο να σκεφτούμε άλλο αυτό το παιχνίδι, γιατί έχουμε μόνο μια μέρα προετοιμασίας για το ματς με τη Βουλγαρία. Τώρα εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό. Αύριο είναι μια νέα μέρα. Αν θέλουμε να είμαστε ασφαλείς και να κρατήσουμε την πρώτη θέση, πρέπει να νικήσουμε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Ξέρουμε τι έγινε στον αγώνα με τη Λετονία, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λάμπης Χαραλάμπους
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Εθνική Ανδρών: «Χαρίζει» τον μισθό του ο Μανωλόπουλος

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος και οι συνεργάτες του στην Εθνική ομάδα θα δώσουν την αμοιβή τους α…