Κεντρική Διεθνή Σφαιρόπουλος: “Την επόμενη φορά θα σπάσω το πινακάκι”

Σφαιρόπουλος: “Την επόμενη φορά θα σπάσω το πινακάκι”

Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη της Μακάμπι Τελ Αβίβ απέναντι στην Μακάμπι Ρισόν, στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως την επόμενη φορά που θα δει τη διαφορά να μειώνεται τόσο θα σπάσει το πινακάκι του.

Ο προπονητής της Μακάμπι δήλωσε: “Αρχίσαμε καλά το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή και παίξαμε έξυπνα και στις δύο πλευρές του παρκέ. Καταφέραμε να βγάλουμε από το ρυθμό την επίθεσή τους στο πρώτο ημίχρονο και επιθετικά γυρίσαμε τη μπάλα και σουτάραμε καλά, παίξαμε ένα πολύ παραγωγικό πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος είχαμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεν εκτελέσαμε σωστά στην επίθεση. Κάναμε 12 λάθη στο δεύτερο μέρος, τα περισσότερα εκ των οποίων στην τρίτη περίοδο. Δεν μου άρεσαν όσα είδα σε εκείνα τα λεπτά, αλλά ήταν πολύ σημαντικό να αντιδράσουμε στο τέλος. Ηρεμίσαμε μετά το τάιμ άουτ, όλοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι και είχαμε καλές αντιδράσεις».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του είπε αστειευόμενος. «Ήμασταν μπροστά με 25 πόντους και μάζεψαν τη διαφορά στους 9. Έπρεπε να αντιδράσω. Την επόμενη φορά θα σπάσω το πινακάκι, μην ανησυχείτε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …