Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Σερέλης: “Πολύ δύσκολο να κερδίσεις όταν δέχεσαι 91 πόντους”

Σερέλης: “Πολύ δύσκολο να κερδίσεις όταν δέχεσαι 91 πόντους”

xristos serelis

Ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην κακή αμυντική εικόνα της ομάδας του, εξηγώντας ότι είναι δύσκολο να νικήσεις όταν δέχεσαι 91 πόντους.

Ο προπονητής του Λαυρίου είπε: “Γνωρίζουμε ότι κάναμε ένα άσχημο παιχνίδι σήμερα, αμυντικά ‘’φάγαμε’’ 91 πόντους και συνεπώς ‘’τρώγοντας’’ 91 πόντους στην έδρα μας ήταν πολύ δύσκολο να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Νομίζω ότι από το πρώτο ημίχρονο φάνηκε, δεν μπορώ να πω ότι δεν είχαμε θέληση, ίσως από την υπερβολική διάθεση που είχαμε να παίξουμε και θέλαμε το παιχνίδι κάναμε συνέχεια κακές επιλογές αμυντικά και στην επίθεση. Νομίζω ότι ο Ιωνικός βάζοντας 51 πόντους ένιωσε μεγάλη σιγουριά για τον αγώνα και για την αυτοπεποίθησή του.
Κάναμε μία αρκετά καλή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο όμως πάλι το καθαρό μυαλό και οι δυνάμεις δεν ήταν εκεί, συνεπώς ο Ιωνικός κέρδισε απόλυτα δίκαια.

Γνωρίζουμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρισκόμαστε, το μόνο που έχουμε είναι να δουλέψουμε πάρα πολύ στις 15 μέρες όλοι μαζί εντατικά και με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να παρουσιαστούμε πολύ πιο έτοιμοι από αυτό που έχουμε δείξει μέχρι τώρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Μέξας: «Νίκη καρδιάς, χαρακτήρα και προσωπικότητας των παιδιών»

Στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του αναφέρθηκε ο Κώστας Μέξας. Το Λαύριο επικράτησε …